UCK 50 jaar

50 jaar Utrechtse Communicatiekring

De Utrechtse Communicatiekring (UCK) viert in dit jaar zijn 50-jarig jubileum!

Dat vieren we dit jaar met verschillende inspirerende bijeenkomsten. Hou onze website in de gaten voor het actuele programma. Als klap op de vuurpijl ben je uitgenodigd voor de feestelijke jubileumbijeenkomst op vrijdag 1 september 2023 van 15.30 - 21.00 uur. Die bijeenkomst staat in het teken van nieuwe technologieën en heeft als thema ‘Misleidende verleiding’. Je kunt je via onze website aanmelden. 

Verleidende misleiding

Er is een groot grijs gebied tussen misleiden en verleiden. Waar ligt de grens tussen goede sturing en ‘evil nudging’? In je werk kom je misschien regelmatig met deze scheidslijn in aanraking. Wanneer is iets (bona fide) verleiding en wanneer misleiding?

Met de lustrumbijeenkomst wil de UCK jou als communicatieprofessional aan het denken zetten en een spiegel voorhouden. Naast een inhoudelijke deel met inspirerende sprekers hebben we voldoende ruimte gereserveerd voor een hapje en drankje.

Ben je er ook bij?

Meld je aan voor ons lustrumeventop vrijdag 1 september 2023. Deze feestelijke viering van ons 50-jarig jubileum wil je niet missen. 

  • Locatie: Gasthuis Leeuwenbergh, Servaasbolwerk Utrecht
  • Datum: Vrijdag 1 september 15:30 – 21:00 uur
Sluiten