UCK 50 jaar

50 jaar Utrechtse Communicatiekring

De Utrechtse Communicatiekring (UCK) viert in dit jaar haar 50-jarig jubileum!

Dat vieren we dit jaar met verschillende inspirerende bijeenkomsten. Hou onze website in de gaten voor het actuele programma. Als klap op de vuurpijl ben je uitgenodigd voor de feestelijke jubileumbijeenkomst op vrijdag 1 september 2023. Die bijeenkomst staat in het teken van nieuwe technologieën en heeft als thema ‘Verleiding versus misleiding’. Zet de datum alvast in je agenda, zo weet je zeker dat je erbij kunt zijn!


Verleiding vs. misleiding

Er is een groot grijs gebied tussen misleiden en verleiden. Waar ligt de grens tussen goede sturing en ‘evil nudging’? Jij als lid komt in je werk misschien ook regelmatig met deze scheidslijn in aanraking. Wanneer is iets (bona fide) verleiding en wanneer misleiding?

Met de lustrumbijeenkomst wil de UCK jou als deelnemende communicatieprofessional aan het denken zetten en een spiegel voorhouden. Naast dit inhoudelijke deel, hebben we voldoende ruimte gereserveerd voor een hapje en drankje.

Ben je er ook bij?

Zet vrijdag 1 september 2023 alvast in je agenda. Deze feestelijke viering van ons 50-jarig jubileum wil je niet missen. Het volledige programma blijft nog even een verrassing.

  • Locatie: Gasthuis Leeuwenbergh, Servaasbolwerk Utrecht
  • Datum: Vrijdag 1 september 15:30 – 21:00 uur
Sluiten