Over Bedrijfsbezoek ministerie van Defensie

Bedrijfsbezoek ministerie van Defensie

LET OP: DEZE BIJEENKOMST IS VERSCHOVEN VAN 15 JUNI NAAR 4 OKTOBER

Een organisatie die in goede tijden ter discussie wordt gesteld, een organisatie met duizenden militairen die altijd en overal communiceren en een organisatie die bezuiniging op bezuiniging te verwerken krijgt: hoe zet je daar een interne en externe communicatiestrategie voor op? Hoofd communicatie Annelies Breedveld is verantwoordelijk voor deze strategie. Ze wil ons meenemen in haar visie, maar ook in haar struggles. Tijd om je te laten inspireren en om hard te werken zodat we ook Annelies wat inspiratie terug kunnen bieden.

Rondleiding over de Kromhout Kazerne
We starten, met voldoende daglicht, met een rondleiding over het terrein van de Kromhout Kazerne. Behalve een rondleiding langs en door de nieuwe gebouwen van de kazerne, krijgen we een speciale rondleiding lans de werken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie: langs de Bomvrije Wachtruimte via ‘de brug met de twaalf gaten’ naar de Tamboershut.

Programma 
17.30 uur De poort van Defensie gaat voor ons open en er staan soep en broodjes klaar
18.00 uur Rondleiding over het terrein
18.45 uur Presentatie van en gesprek met hoofd communicatie Defensie, Annelies Breedveld
20.00 uur Afsluitende borrel
20.30 uur De poort wordt achter ons gesloten

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats op de Kromhout Kazerne, Herculeslaan 1, Utrecht.

Introducés
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducés. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Deel deze bijeenkomst

Sluiten