Over Zomerborrel - The Green House - 10 augustus 2018

Zomerborrel - The Green House - 10 augustus 2018

Ben jij hartje zomer nog in de regio? Wij ook! Speciaal voor jou organiseren we op vrijdag 10 augustus van 17.30 - 20.00 uur een 'thuisblijvers-UCK-zomerborrel'.

Programma
Onder het genot van een (klein) hapje en een drankje ongedwongen bijpraten over het vak en alles wat daarbij komt kijken. Ook krijgen we een rondleiding door The Green House, het meest circulaire gebouw van Nederland. 

In The Green House, afgelopen voorjaar geopend aan de Croeselaan, zijn duurzaamheid en recycling op allerlei manieren toegepast. Een paar voorbeelden: de glazen puien zijn afkomstig van de voormalige Knoopkazerne. Op de eerste verdieping staat een enorme kas met veertig verschillenden soorten kruiden en groenten. Tafelbladen zijn gemaakt van koffie en kranten. Tijdens de UCK-zomerborrel krijgen we een rondleiding door dit bijzondere pand.

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij restaurant The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht (10 minuten lopen vanaf Utrecht CS).

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten