Nieuw bij UCK! In gesprek met Esther van der Lelie

esther bewerkt.jpg15-10-2018

De Utrechtse Communicatiekring groeit! En met elk nieuw lid, wordt er een nieuw verhaal toegevoegd aan ons netwerk. Maar wat zijn die verhalen? Af en toe lichten we er eentje uit en spreken we kort met een nieuw UCK-lid over de keuze waarom hij of zij lid is geworden. We trappen af met zzp’er Esther van der Lelie.

Door Elgar Snelders

Wil je jezelf even voorstellen?
Ik ben Esther van der Lelie, zelfstandig communicatieadviseur/eigenaar Esther Communiceert. Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben we drie kinderen. We wonen in Driebergen. Mijn werkervaring ligt zowel in de retail als zakelijke dienstverlening en producentenkant. Ook heb ik al eerder een eigen communicatiebureau gehad maar ben toen in dienst gegaan bij een opdrachtgever. Een opdracht met voorwaarden die ik op dat moment niet kon afslaan. In de afgelopen jaren bleef het kriebelen om weer voor mijzelf te beginnen. Dan moet je niet te lang nadenken, maar doen. In mei 2018 ben ik gestart!

Wat is je expertise binnen het communicatieveld?
Vanuit mijn werkervaring ben ik een all-round marketingcommunicatie-adviseur. Mijn hart ligt echter meer bij communicatie dan marketing, daarom heb ik er ook voor gekozen om mijn eigen communicatiebureau op te richten. Ik ben inzetbaar zowel op strategisch niveau (identity, verandertrajecten, communicatieplannen) als uitvoerend niveau. Schrijven is mijn passie. Door mijn positiviteit en enthousiasme weet ik vaak de mooiste persoonlijke en zakelijke verhalen naar boven te halen, het is heerlijk om te zien als de ogen gaan twinkelen. Daarom zeg ik ook: ik laat bedrijven en hun medewerkers via hun communicatie stralen!

Hoe lang ben je nu lid van UCK?
Sinds juni 2018

Waarom ben je lid geworden van UCK?
Als eigen ondernemer is het belangrijk een goed netwerk om je heen op te bouwen van mensen die jou in jouw werk kunnen aanvullen of met wie je kunt sparren. Dat zoek ik nu ook bij UCK. En het blijven ontwikkelen via kennissessies.

Wat zijn je verwachtingen en wensen van UCK?
Contact, sparren en kennisdelen.

Wat zijn je eerste ervaringen?
Positief! Een open welkom. Ik ontmoette ook al enkele bekenden uit het vak. De eerste kennissessie over Appreciative Inquiry was goed om bij te zijn.

Heb je nog vragen aan ons, of wil je de andere leden vast iets meegeven?
Op dit moment nog niet, eerst wat langer lid zijn en actief deelnemen.

« Terug

Sluiten