Over 'Rooftop' UCK Zomerborrel 2024

'Rooftop' UCK Zomerborrel 2024

Het is eind juni zomer geworden en de buitentemperatuur steeg. We zijn hiermee 'in de wolken' en vonden het dakterras van Space to Create op het Stationsplein bij Utrecht CS heel geschikt voor onze 'rooftop' UCK Zomerborrel 2024 voor thuisblijvers in de zomervakantie.

De borrel vindt plaats op vrijdag 2 augustus en vangt aan om 16:30 uur. 

Het dakterras van Space to Create biedt plek aan 30 deelnemers. Speciaal voor al die UCK-leden die níet (dan) op vakantie gaan. Even geen programma of inhoudelijke sessie, maar gewoon ongedwongen bijkletsen over het vak onder het genot van een hapje en een drankje op een mooie plek in onze stad. Meld je daarom snel aan!

Locatie 
De UCK Zomerborrel 2024 vindt plaats op het dakterras van Space to Create met uitzicht op Utrecht CS en het 'bollendak'. Adres: Stationsplein 90 in centrum Utrecht. Daarna kun je op eigen kosten een hapje eten als je wilt. Parkeren kan in een van de parkeergarages in de buurt van Utrecht CS, maar de echte UCK’er komt natuurlijk lekker met het openbaar vervoer of op de fiets!

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd. 

Introducés
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducés. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Sluiten