Activiteiten

Agenda

 1. Op 18-05-22 in :

  Workshop geweldloze communicatie (wegens succes herhaald)

  We communiceren de hele dag en hebben daarmee allerlei bedoelingen, oordelen of wensen. Vaak spelen emoties een rol, die we niet altijd hardop uitspreken. Tijdens de workshop Geweldloze Communicatie krijg je inzicht in een verbindende gesprekstechniek waarmee je op zoek gaat naar onderliggende behoeften.

  Er kunnen maximaal 12 UCK-leden deelnemen. Grijp daarom je kans en meld je direct aan!

 2. Op 10-05-22 in :

  Hoe Namens de Familie slachtoffers helpt met mediadruk

  Moord, doodslag, vermissing; het zijn zaken waarover we dagelijks lezen in de media. Slachtoffers en nabestaanden krijgen een heftige schok te verwerken en worden daarnaast ook belaagd door journalisten. Namens de Familie (onderdeel van Slachtofferhulp Nederland) ondersteunt mensen die ongewild, onbedoeld en onverwacht het middelpunt van het nieuws zijn geworden. Op dinsdag 10 mei aanstaande staat het werk van Namens de Familie centraal bij de UCK.

 3. Op 06-04-22:

  Workshops 'Filmen met je smartphone'

  Van plan tot uitvoering: in twee avonden leer je hoe je een professionele en effectieve video maakt met jouw eigen smartphone. De workshops bestaat uit twee delen en vinden plaats op 6 en 20 april. Geef je snel op als je deel wilt nemen!

 4. Op 28-03-22 in :

  Themabijeenkomst 'Luister maar' - wat maakt podcasts succesvol?

  Podcasts, we kunnen er niet (meer) omheen. Maar wat is een podcast eigenlijk, waarom zou je daarvoor kiezen en wat levert het je op in je communicatie? En hoe zet je zelf een succesvolle podcast op? Wil jij hier meer van weten, meld je dan snel aan voor de UCK-themabijeenkomst op maandag 28 maart.

 5. Op 16-03-22:

  (C)ommetje Singel Escape

  Woensdag 16 maart organiseren we van 16.30 tot 19.00 uur een nieuw (C)ommetje; de Singel Escape! In teamverband ga je op avontuur langs de singel in de Utrechtse binnenstad, waarbij je gaat speuren naar mooie weetjes over Utrecht en natuurlijk ook de gelegenheid hebt om weer eens bij te praten met UCK-leden. De wandeling eindigt bij Louis Hartlooper voor een borrel en prijsuitreiking. 

 6. Op 07-03-22:

  Hoe ons brein omgaat met veranderingen

  In ons werk als communicatieprofessional gaat het vaak over omgaan met veranderingen. Mensen houden meestal niet van veranderingen. Wat heeft ons brein nodig om te kunnen veranderen? Daarover gaat deze bijeenkomst met Gonda Duivenvoorden.

 7. Op 21-01-22 in :

  Digitale rondleiding PR museum New York

  Ben je geïnteresseerd hoe ze in New York public relations inzetten? Wie was de 'founding father' van de PR? Wat zijn de verschillen met Europa? Shelley Spector, directeur van het Museum of Public Relations in New York, neemt ons mee tijdens een bijzondere digitale nieuwjaarsbijeenkomst op 21 januari 2022. 

 8. Op 29-09-21 in :

  Workshop fotograferen met je smartphone

  Zoek jij in de beeldbank vaak die ene foto, die juist net niet te vinden is? Maak je graag foto's voor een mooie bedrijfspresentatie? Of ben je op zoek naar een sterk beeld bij jouw nieuwsbericht op je website of sociale media? Hoe handig zou het zijn als jij die foto zelf met je smartphone kan maken? in twee workshops op 29 september en 13 oktober krijg je slimme tips over fotografie en apps. En met die tips maak je die foto straks gewoon zelf.

Sluiten