Over 25 juni de Dom op - die langzaam wordt uitgepakt

25 juni de Dom op - die langzaam wordt uitgepakt

De Domtoren wordt langzaam van bovenaf uitgepakt. Reden voor een bijeenkomst in de Domtoren zelf. Stichting Utrecht Marketing organiseert vele samenwerkingen en activiteiten om onze toren zichtbaar te maken voor iedereen in het kader van De Dom pakt uit.

Teun Bonenkamp (Manager Domtoren exploitatie van Utrecht Marketing) zal ons vertellen over deze samenwerkingen en hoe je met weinig budget jezelf zichtbaar maakt.

Programma en spreker
Let op: vanwege het voetbal beginnen we een kwartiertje later dan gebruikelijk.

  • Inloop vanaf 19:45 uur.
  • Start programma: 20:15 uur

Spreker is Teun Bonenkamp, Manager Domtoren exploitatie van Utrecht Marketing. Hij zal ons vertellen over de aanpak met weinig budget en hoe je dan zorgt voor geweldige samenwerkingen.

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst is in de Domtoren, in de eerste zaal. Let op: deze locatie is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Parkeren in hartje Utrecht is ook geen goed idee. Te voet vanaf Utrecht CS is het 10 minuten lopen en per fiets is de Domtoren uitstekend te bereiken. Gelegen aan het Domplein :)

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducees
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducees. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten