Over UCK Online Ontdekking

UCK Online Ontdekking

Wie wil er niet in één avond helemaal worden bijgepraat over de zich razendsnel ontwikkelende online communicatie? En dan ook nog eens op een toepasselijke locatie waar veel digitale hightech valt te bewonderen, het nieuwe bedrijfspand van Hulskamp Audiovisueel langs de A2 bij Maarssen.

Tijdens deze avond wordt door Jolande Spaas (Spatie, project & communicatie) ook de nieuwe website van de UCK gepresenteerd waaraan zij de afgelopen tijd hard heeft gewerkt met Onstuimig, een bureau gespecialiseerd in interactieve online communicatie.

Op ons menu staat verder:

Zin en onzin van internet anno 2005
Weblogs, rss-feeds, interactive designers en nog veel meer. Online hypes en trends. Wat kun je vergeten en wat zijn blijvertjes? Welke mogelijkheden kan de moderne communicatiemanager niet meer laten liggen op het internet? (Door Laurens van Klaveren, Onstuimig)

Zoekmachine marketing: hype of handig?
Vinden de doelgroepen die je graag wilt bereiken jouw website wel? Biedt zoekmachine marketing hierbij uitkomst? Wat is zoekmachine marketing en hoe werkt het? (Door Sander Prinsen, Traffic4U)

Internetstrategie van je organisatie
Websites kunnen bijdragen aan de organisatiedoelen. Maar internetstrategieën houden vaak onvoldoende rekening met de wil en behoeften van een webbezoeker. Wat zijn de belangrijkste randvoorwaarden voor geslaagde communicatie via het web? (Door Boudewijn Bugter, Bugter.com)

Online in de mix
Wat kan je wel of niet met online communicatie? Welke rol kan online communicatie spelen naast traditionele communicatiekanalen? Praktijkvoorbeelden. (Door Ralph Bom en Gertjan van Laar, Onstuimig)

Narrowcasting: medium met toekomst
De juiste audiovisuele boodschap, op het juiste moment, op iedere locatie en gericht op de juiste doelgroep. Welke kansen biedt narrowcasting voor uw organisatie en hoe werkt het in de praktijk? (Door Arjan Markerink, Hulskamp)

Ons programma begint zoals gebruikelijk om 20.00u. Dit keer staan specialisten van Hulskamp al vanaf 19.00u klaar met koffie en thee, voor een ontvangst met hightech digitale demonstraties.

Sluiten