Over VSA en UCK samen bij Beeld en Geluid in Hilversum

VSA en UCK samen bij Beeld en Geluid in Hilversum

AANMELDING GESLOTEN! Kijken, luisteren, doen en beleven: een bezoek aan de Beeld en Geluid Experience in Hilversum is een belevenis om niet te vergeten. De Utrechtse Communicatiekring en de Amsterdamse Communicatievereniging VSA combineren dit op 9 mei met een netwerkbijeenkomst waarbij Amsterdamse en Utrechtse communicatieprofessionals elkaar treffen. Bovendien hebben we communicatiemanager Alette Ahsmann en Experience-directeur Pieter van der Heijden bereid gevonden het verhaal te vertellen over de ontwikkeling en het concept van Beeld en Geluid en in het bijzonder de Media Experience.

Deze bijeenkomst is NIET toegankelijk voor introducés, maar alleen voor leden van de UCK en de VSA.

Deelnemers krijgen van ons een lichte avondmaaltijd aangeboden en na afloop is er een netwerkborrel. Wie zich aanmeldt, maar vervolgens niet komt opdagen, brengen we alsnog 15,- euro pp. in rekening ter vergoeding van hiervoor gemaakte kosten!

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bewaart en presenteert beelden en geluiden om mensen beter in staat te stellen zichzelf en hun maatschappelijke omgeving en geschiedenis te leren kennen en begrijpen. Beeld en Geluid beheert 70% van het Nederlandse audiovisuele erfgoed. De collectie omvat meer dan 700.000 uur radio, televisie, film en muziek. De collectie is toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen, bijvoorbeeld professionals, het onderwijs en particulieren. Is er een bepaalde serie of zijn er programma’s die je graag wilt terugzien of -horen: bij Beeld en Geluid kan dat!

Het bezoek aan de Media Experience is op eigen gelegenheid en op eigen kosten (11,- euro pp) voorafgaand aan de gezamenlijke bijeenkomst van VSA en UCK. Uit ervaring kunnen we aangeven dat het de moeite waard is om hiervoor circa twee uur uit te trekken en jeugdherinneringen terug te halen. Op de website kun je alvast opwarmen met een virtuele tour en een sneak preview. Bestanden die je tijdens het bezoek aan de Media Experience hebt gemaakt, kun je daarna met een speciale code, nogmaals bekijken op de website van Beeld en Geluid. Je kunt ze dan ook doormailen aan vrienden.

Beeld en Geluid is gevestigd in het Media Park in Hilversum, zowel per auto als met openbaar vervoer (trein!) vanuit Amsterdam en Utrecht prima bereikbaar. Zie ook: www.beeldengeluid.nl

Programma:
Namiddag: bezoek Media Experience (op eigen gelegenheid!)
18.15u start bijeenkomst met avondmaaltijd
19.00u presentatie Alette Ahsmann
19.30u presentatie Pieter van der Heijden
20.00u netwerkborrel Amsterdam/Utrecht
21.00u einde 

Met vriendelijke groet,
Luuk Aleva (VSA) en Koen van Tankeren (UCK)

 

Deel deze bijeenkomst

Sluiten