Over Masterclass: mediarelaties aan het werk voor uw merkimago en reputatie

Masterclass: mediarelaties aan het werk voor uw merkimago en reputatie

Wat betekenen mediarelaties voor je merkimago en reputatie en vooral: hoe kun je mediarelaties het meest effectief managen zodat je een optimaal merkimago en een goede reputatie opbouwt? Thomas McNeill - consultant bij Boer & Croon Corporate Communication in Amsterdam - neemt ons deze avond mee in de wereld van reputatiemanagement en mediarelaties.

Inschrijving gesloten

Eén van de belangrijkste pijlers van de sterkte van een merk is vertrouwen. Vertrouwen wordt ook als het fundament van een sterke reputatie beschouwd. Vertrouwen is het kerncomponent voor een positief gevoel voor een merk of organisatie.

Goed gemanagede mediarelaties kunnen een essentiële rol spelen in het versterken van het vertrouwen in product- of organisatiemerk. Thomas McNeill staat stil bij de communicatiedynamiek tussen onze organisatie of ons merk, de media (als intermediair) en stakeholders een deelt zijn inzichten over het effectief managen van mediarelaties aan de hand van ervaringen uit de praktijk.

Thomas is consultant bij Boer & Croon Corporate Communication. Hij specialiseert zich in merkenbeleid, reputatiemanagement, mediarelaties en interne communicatie. Thomas heeft zestien jaar ervaring in de communicatie en marketing. Zowel aan klant- als bureauzijde. Voor zijn overstap naar het communicatievak heeft Thomas in diverse internationale marketingfuncties gewerkt bij Sara Lee en Campina.

Programma woensdag 9 juli 2008:
18.00u - maaltijd
18.45u - start Masterclass
19.30u - pauze
19.45u - deel 2 Masterclass
20.45u - afsluitende borrel

Kosten deelname aan deze UCK Masterclass bedragen € 15,- (incl. maaltijd/drinken). Dit bedrag wordt bij aanmelding automatisch afgeschreven. Bij afmelding na 4 juli 2008 is teruggave van deelnamekosten niet meer mogelijk.

De inschrijving is gesloten! Het maximum aantal aanmeldingen voor deze masterclass is bereikt. Heb je wel interesse, laat dat dan even per email weten aan de organisator van de masterclass. Dan kom je op een reservelijst. Mochten er plaatsen over zijn, dan krijg je bericht en kun je alsnog aanschuiven.

De locatie: Café Restaurant Lofen, Domplein 17, Utrecht

Namens de UCK-programmacomissie,
Claudia Kuijpers

 

Sluiten