Locatie van UCK Nazomeren 2017: Echt waar..?

UCK Nazomeren 2017: Echt waar..?

Muntgebouw Utrecht

  • Muntgebouw Utrecht
  • Muntgebouw Utrecht
  • Muntgebouw Utrecht
  • Muntgebouw Utrecht

Het Muntgebouw Utrecht is een bijzondere, historische locatie op 10 minuten lopen van het Centraal Station van Utrecht. 

De lange en rijke geschiedenis van dit monumentale pand begint omstreeks 1900 en behoort sindsdien tot de mooiste gebouwen van Utrecht. De locatie is op steenworp afstand gelegen van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.
 

Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven. Uniek gegeven vormt het feit dat op deze plek, als enige in Europa, de europroductie zichtbaar is. In 2011 bestond het Muntgebouw 100 jaar en ter ere hiervan sloeg prinses Beatrix de speciale herdenkingsmunt.

Muntgebouw Utrecht.

Het Muntgebouw Utrecht is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Alle informatie over reizen naar het Muntgebouw leest u hier.

Prijzen

Schrijf je nú in voor dit spetterende evenement (eerst inloggen!)

Voor Nazomeren betaal je 25 euro. Deze kosten worden via automatische incasso afgeschreven, daarvoor moet je bij inschrijving toestemming verlenen. Na het nazomercongres krijg je de factuur toegestuurd.

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor UCK-leden.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten