Over Lustrumfeest: Grenzeloos! - 45 jaar UCK

Lustrumfeest: Grenzeloos! - 45 jaar UCK

Hoera, UCK 45 jaar!

Het is een feestelijk jaar voor de Utrechtse Communicatiekring, we bestaan 45 jaar!

Hoog tijd om dit met elkaar te vieren. We zijn met de lustrumcommissie druk bezig om een verrassend en inspirerend feest voor je in elkaar te zetten. Het belooft een heel mooi event te worden, en wel op vrijdag 14 september in de Stadsschouwburg Utrecht. Schrijf je in en zet het alvast met een grote stift in je agenda.

Grenzeloos
Het thema van ons lustrumfeest is “Grenzeloos” en dit komt terug in de opzet van het programma en workshops die we aanbieden. We gaan je prikkelen om de grenzeloosheid van communicatie eens goed op je in te laten werken. Wat betekent grenzeloos voor ons vak? Welke invullingen kun je hier aan geven? Kan het vervagen van grenzen een belemmering zijn of juist een verrijking?

Om dit soort vragen draait het programma. Als deelnemer krijg je op drie verschillende locaties in Utrecht een workshop over een grenzeloze kwestie voor het communicatievak. We kunnen niet al te veel verklappen, maar hieronder alvast wat onderwerpen die in de workshops aan bod komen.

Hoezo grenzeloze communicatie?
Over de grens van de taal
Over de grens van je fantasie
Over de grens van de waarheid
Over de grens van het bevattelijke
Over de grens van het vak

Diner en dansen
Natuurlijk denken wij ook aan de inwendige mens en verzorgen we na de workshops een heerlijk diner voor je. De rest van de avond heb je de tijd om uitgebreid met elkaar bij te kletsen, of misschien wel een dansje te wagen op de dansvloer.

Programma
Datum: vrijdag 14 september 2018
Tijd: 15.00 uur – 01.00 uur
Locatie: start en eind in Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 

Kosten
Voor het Lustrumfeest betalen leden 25 euro. Er is ook een beperkt aantal kaarten voor introducees van leden beschikbaar, zij betalen 45 euro. Dit is inclusief een inhoudelijk programma, hapjes, drankjes, diner en een afsluitend feest. Deze kosten worden via automatische incasso afgeschreven, bij inschrijving verleen je daarvoor toestemming.

Wij hebben er zin in, kom je ook? Meld je nu aan via de aanmeldknop rechts.

Aanmelden
Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld via onze site. Introducees van leden  kunnen zich aanmelden via info@communicatiekring.nl, met vermelding van het lid waarvan zij introducé zijn.

Meld je alleen aan als je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn. Bij aanmelding houden we rekening met je komst, no-show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Kosteloos afmelden is mogelijk tot een week van tevoren, dus t/m donderdag 6 september. Deze deadline is nodig in verband met de afspraken die wij maken met de cateraar. Later afmelden kan ook, maar dan betaal je wel je bijdrage.


Deel deze bijeenkomst

Sluiten