Locatie van Lustrumfeest: Grenzeloos! - 45 jaar UCK

Lustrumfeest: Grenzeloos! - 45 jaar UCK

Stadsschouwburg Utrecht

  • Stadsschouwburg Utrecht

Openbaar Vervoer

Uitstappen voor de deur
Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 7 (richting Voordorp), 8 (richting Wilhelminapark) en 28 (richting P+R De Uithof - parkeren € 5) én een aantal streekbussen (50, 51, 52, 53, 55, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg.

Je kunt ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station. Via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen.

Met de auto

Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt (betaald) parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid. Op feestdagen is parkeren buiten de parkeergarages gratis.

Parkeren

Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen.

Parkeergarage Kruisstraat
adres: Kruisstraat 2 - 3581 GK Utrecht
De garage is vanuit beide richtingen bereikbaar via de Biltstraat. Deze garage, die beschikt over 105 plaatsen, is onlangs gerenoveerd. Normaal tarief: € 3,50 per uur. Bij onze balie kun je voor € 9,25 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

Parkeergarage Grifthoek
adres: Wittevrouwensingel 96 - 3514 AL Utrecht
De garage bevindt zich bij het Griftpark. Normaal tarief: € 2,03 per uur. Bij onze balie kun je voor € 5,50 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

https://stadsschouwburg-utrecht.nl/je-bezoek/bereikbaarheid/

Deel deze bijeenkomst

Sluiten