Over UCK Zomerborrel 2019

UCK Zomerborrel 2019

Ben jij hartje zomer nog in de regio? Wij ook! Speciaal voor jou organiseren we op vrijdag 9 augustus van 17.00 - 20.00 uur een 'thuisblijvers-UCK-zomerborrel'.

Programma
Onder het genot van een drankje en wat hapjes praten we gezellig bij over het vak en de zomer. We zoeken de verkoeling van het water op het terras van de Watertoren langs de Vaartsche Rijn, bij Café Brutal van WT Urban Kitchen. 

Deze watertoren is één van zeven in de stad Utrecht, gebouwd in 1906/1907 in Hollandse renaissancestijl. De toren was de derde van de Utrechtse Waterleiding Maatschappij en was bedoeld voor het stadsdeel Hoograven. De bewoners van die wijk kregen pas in 1931 een aansluiting op de waterleiding. 

Nadat de watertorens hun functie verloren, zijn er nieuwe bestemmingen voor gevonden. In deze toren is een restaurant gevestigd op de bovenste twee verdiepingen (voor de bovenste etage, volledig van glas omgeven, moet je ruim 6 maanden tevoren reserveren!) en een café aan de voet. 

Locatie
De watertoren WT Urban Kitchen staat aan de Heuveloord 25A, op 5 minuten lopen van station Vaartsche Rijn (langs Tivoli De Helling). Er is ruimte om te parkeren op Rotsoord en in de parkeergarage Vaartsche Rijn.  

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website (eerst inloggen als lid), zie blokje rechts. Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten