Over Masterclass Subconscious Impact (wegens succes herhaald)

Masterclass Subconscious Impact (wegens succes herhaald)

Donderdag 13 februari – 13.30u-17.30u (middagbijeenkomst!)

Hoe kun je als communicatieprofessional het onderbewuste gebruiken om meer te bereiken in je communicatie? Genieke Hertoghs deelt, na haar succesvolle interactieve masterclass vorig jaar, op donderdag 13 februari opnieuw met ons een aantal confronterende inzichten over ons ‘onbewust zijn’ en reikt ons technieken aan om daarmee effectiever te zijn in onze interacties met anderen.

Onbewust sturen
We weten steeds beter hoe het menselijk brein werkt. Daniel Kahneman leerde ons al dat ons functioneren vooral onbewust gestuurd wordt, en dat we dus niet op basis van rationele argumenten overtuigd worden. Iemand overtuigen om zijn gedrag of gedachten te veranderen lukt alleen als je iemand kunt bewegen vanuit zichzelf, onbewust, hiervoor te kiezen. Dat inzicht gebruiken we al bij bijvoorbeeld priming en nudging: subtiele aanpassingen in de context brengen veranderingen in gedrag en gedachten tot stand, zonder dat dit een bewuste keuze is. Hetzelfde kun je doen in een gesprek, een vergadering of zelfs een tekst.

Wat zou jij doen met meer invloed?
Hoe kun je dit inzicht gebruiken om communicatiever te worden in bijvoorbeeld je gesprekken met opdrachtgevers of bij veranderprocessen binnen de organisatie? Wat kan het je opleveren als weet hoe je de ander kunt overtuigen van de toegevoegde waarde van jouw ideeën? Leer meer impact te maken, je relaties te versterken en de ander in beweging te krijgen, zowel als adviseur, manager, ouder, of als partner. 

Oefening en inspiratie
Tijdens de masterclass maak je kennis en oefen je met effectieve technieken om de gedachten van de ander te regisseren. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis met concrete handvatten die je direct kunt gebruiken om de ander echt te bereiken en te overtuigen. 
Wil jij leren hoe je als communicatieprofessional het onbewuste kunt gebruiken om meer impact te maken? Kom dan naar deze interactieve masterclass en ga zelf aan de slag met de kracht van onzichtbare invloed. 

Over Genieke Hertoghs
Genieke Hertoghs heeft 20 jaar ervaring als trainer, manager en directeur, onder andere bij Van der Hilst Communicatie en Van ‘t Loo-Van Eck. Samen met Harrie van den Berg ontwikkelde ze het gedachtengoed van Subconscious Impact en ze schreven er een boek over: Impact, De kracht van onzichtbare invloed. Samen geven zij ook trainingen waarin je nog veel meer door hen ontwikkelde technieken leert toe te passen (www.subconsiciousimpact.com). 

Programma
Inloop 13.30u 
Bijeenkomst 14.00-17.00
Napraten bij de borrel 17.00-17.30

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats in de Werfzaal van De Witte Vosch, Oudegracht 46, 3511 AR, Utrecht.

Kosten voor deelname 
De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen 15 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Afmelden
Tot donderdag 6 februari 12.00 uur kun je je kosteloos afmelden via onze website.
Wil je je aanmelding daarna nog annuleren? Mail dan naar info@communicatiekring.nl

Introducés
Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Deel deze bijeenkomst

Sluiten