Over Do 2/4: Online UCK-programma ‘Hoe werk jij in deze tijd van corona?’

Do 2/4: Online UCK-programma ‘Hoe werk jij in deze tijd van corona?’

Do 2/4: Online UCK-programma ‘Hoe werk jij in deze tijd van corona?’

De Utrechtse Communicatiekring nodigt je uit voor onze eerste online UCK-bijeenkomst. Op donderdag 2 april aanstaande presenteren we het programma ‘Hoe werk jij in deze tijd van corona?’. We maken een bijzondere tijd door als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. De maatregelen om de verspreiding te voorkomen hebben veel effect op ons werk en ons privéleven. In deze live uitzending vertellen vier UCK-leden hoe ze daarmee omgaan. En jij kunt hierover als online-deelnemer ook meepraten. 

Het UCK-programma ‘Hoe werk jij in deze tijd van corona?’ wordt gepresenteerd door UCK-lid Judith de Bruijn. De uitzending wordt live gestreamd vanuit de studio van AVEX in Utrecht. Vanwege de veiligheidsnormen zijn er van de vier gasten twee aanwezig in de studio en de twee anderen zijn erbij via een live videoverbinding. 

Sprekers
De vier UCK-leden die donderdag 2 april hun verhaal met ons en elkaar delen, zijn:
- Mieke Wester (Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken)
- Peter Hofland (Alliander)
- Theo van der Meer (bureau Pradd)
- Marian Schinkel (USG marketing communicatie & sales)

Vragen stellen
Wanneer je je aanmeldt voor dit programma, krijg je van ons een link naar het platform waar je het programma op donderdag 2 april 2020 kunt volgen. Je vult dan je naam en emailadres in. Daarmee kun je dan ook vragen stellen tijdens de uitzending. Raymond de Jong is onze moderator in de studio, hij selecteert de vragen voor de uitzending.

Programma
19.45 u Thuisplek reserveren en je drankje en versnaperingen klaarzetten
19.50 u Alvast inloggen op ons platform (de link krijg je via de reply-mail na je aanmelding)
20.00 u Start online uitzending UCK
21.00 u Einde uitzending
21.05 u Naborrelen zolang je zelf wilt

Aanmelden
Dit online programma is alleen bestemd voor UCK-leden (en dus niet voor introducés). Meld je aan via de link hieronder op de pagina. Zonder aanmelding vooraf is toegang niet mogelijk. Er is voldoende plek voor álle UCK-leden. Maar meld je alleen aan als je zeker weet dat je ons online programma ook bijwoont via de livestream.

Locatie
Deze online bijeenkomst volg je op een unieke locatie: vanuit je eigen huis. Lekker comfortabel op de bank of een andere plek naar jouw keuze, met je headset op en/of achter je PC. Geen gedoe met haasten om op tijd te komen of een parkeerplek te vinden in de buurt. Je eigen merk koffie of htee bij de hand. Een glaasje fris, bier of wijn mag natuurlijk ook.

Na afloop en tijdens de uitzending
Na de uitzending stellen we het op prijs als je een reactie achterlaat op onze UCK LinkedIn-bedrijfspagina (heb je je trouwens al aangemeld als lid?). En ook kan dat op Twitter en Instagram via @KringUCK.

Dit online initiatief van de UCK komt voort uit de restricties die momenteel in elk geval tot 1 juni aanstaande in Nederland gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Technisch wordt dit mogelijk gemaakt door gedeeltelijke sponsoring door audiovisueel bedrijf AVEX. We maken onder andere gebruik van de studio die zij speciaal voor dit soort gelegenheden hebben gebouwd in Utrecht Overvecht. Uiteraard wordt er bij de opnamen rekening gehouden met de geldende voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten