Over Online borrel

Online borrel

Heb je al eens virtueel geborreld? Zin in een verzetje in je eigen huis?

Speciaal voor UCK-leden organiseren we op dinsdag 21 april van 16:30 - 17:10 uur een online UCK borrel.

Hoe werkt het?
We komen bij elkaar op Zoom.
Daar geef je het nummer van de meeting op en vul je de pincode in.
Die ontvang je in de bevestigingsmail nadat je je hebt aangemeld.
De meeting wordt gehost door Marie-Antoinette Kroone van de programma commissie.
Om aan te sluiten bij de meeting heb je geen account nodig, voor extra functies zoals virtual background wel.

Programma
Hoe gaan we borrelen?

  • Er kunnen maximaal 100 personen meedoen
  • Er kan 1 persoon tegelijk praten. Daarom heeft de host alle microfoons op mute gezet. Natuurlijk kan je wel altijd zwaaien en gebaren of chatten, naar één iemand of naar de hele groep. De borrel begint met een kort welkom door voorzitter Koen van Tankeren.
  • De borrel duurt 40 minuten

Tip: je kunt uit je eigen foto’s of andere beeldbestanden een eigen achtergrond kiezen. Niet alleen handig om je omgeving te verbloemen, maar ook heel leuk om meteen te pronken met je mooiste vakantie- of natuurplaatje. Goed aanknopingspunt voor een chat!

Hoe werkt dat?
Zie deze instructie, en dan met name de kopjes User en Virtual Background. In het kort: je hebt hiervoor een Zoom account nodig. Het is gratis en kan op je PC, smartphone of tablet, gekoppeld aan je mailaccount. Het is handig als je voor de start van de meeting al een paar images in je persoonlijke settings hebt opgeslagen. En je hebt een rustige niet al te lichte achtergrond nodig of een greenscreen.

Dus meld je aan, zet je drankje klaar en dan hopen we dinsdag met jullie te proosten op het weerzien!

Twijfels over Zoom?
Over het gebruik van Zoom: het is handig en het is gratis, maar er is ook wat kritiek over verschenen de afgelopen tijd. Zoom heeft de belangrijkste risico’s aangepakt, maar je moet zelf ook  goed opletten. Kijk even naar je instellingen en deel niet zomaar bestanden.Voor een virtuele borrel denken wij dat het weinig kwaad kan. Lees voor meer info deze artikelen op de website van de Consumentenbond en Frankwatching

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij jou thuis.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Hartelijke groet van de programmacommissie

Deel deze bijeenkomst

Sluiten