Over Online UCK-programma ‘Hoe werk jij door in coronatijd?’

Online UCK-programma ‘Hoe werk jij door in coronatijd?’

“Meneer Rutte, al weken zegt u dat Nederland zich voorbeeldig gedraagt en wat krijgen mensen ervoor terug? Nog eens drie weken verlenging. Hoe rijmt u dat met elkaar?” Met een vraag kun je als journalist behoorlijk de plank mis slaan. Maar hoe zit het eigenlijk met ons, communicatiespecialisten. Slaan wij ook de plank wel eens mis in deze corona-tijden? Wat zijn we aan het ontdekken op communicatiegebied, wat gaat er goed en waar lopen we keihard tegen aan? Hoe rijm jíj al je werk bij elkaar? 

Praat en chat op dinsdag 28 april aanstaande opnieuw mee in deze nieuwe LIVE online uitzending van de Utrechtse Communicatiekring. Dit terwijl je kijkt naar collega UCK’ers die een kijkje achter hun schermen geven.

Sprekers
Hoe werk jij door in coronatijd?’, hierover praten we in de studio en online over met: 

Leonie Bosselaar, Woordvoerder, PR adviseur NS
Dick de Jager, Communicatieadviseur gemeente De Bilt en voor de Veiligheidsregio Utrecht is hij communicatieadviseur Regionaal Operationaal team (ROT)
Frederique de Vries, Hoofd Korps Media Politie
Liszy Bisschop, adviseur marketing & communicatie UMCU, WKZ

Mediatrainer Machteld Kooij presenteert deze keer de online UCK-uitzending en Raymond de Jong is weer de chat-master. De uitzending wordt live gestreamd vanuit de studio van AVEX in Utrecht.

Vragen stellen
Wanneer je je aanmeldt voor dit programma, krijg je van ons een link naar het platform waar je het programma op dinsdag 28 april 2020 kunt volgen. Je vult dan je naam en emailadres in. Daarmee kun je dan ook vragen stellen tijdens de uitzending. 

Programma
19.45 u Thuisplek reserveren en je drankje en versnaperingen klaarzetten 
19.50 u Alvast inloggen op ons platform (de link krijg je via een herinneringsmail) 
20.00 u Start online uitzending UCK 
21.00 u Einde uitzending 
21.05 u Naborrelen via ZOOM (link krijg je ook via een herinneringsmail)

Aanmelden 
Dit onlineprogramma is alleen bestemd voor UCK-leden (en dus niet voor introducés). Meld je aan via onze website (zie blokje rechts). 

Zonder aanmelding vooraf is toegang niet mogelijk. Er is voldoende plek voor álle UCK-leden. Maar meld je alleen aan als je zeker weet dat je ons onlineprogramma ook bijwoont via de livestream. 

Locatie 
Deze onlinebijeenkomst volg je op een unieke locatie: vanuit je eigen huis. Lekker comfortabel op de bank of een andere plek naar jouw keuze, met je headset op en/of achter je PC. Geen gedoe met haasten om op tijd te komen of een parkeerplek te vinden in de buurt. Je eigen merk koffie of thee bij de hand. Een glaasje fris, bier of wijn mag natuurlijk ook. 

Naborrelen
Na afloop van de live online uitzending gaan we na borrelen. We nodigen je dan uit om naar de ZOOM app te gaan. Je krijgt hiervoor nog een link in de herinneringsmail die je voor de onlineuitzending nog krijgt. Hierin krijg je uitleg. Ook vanuit de studio doen we mee en reageren we op vragen of vertellen we wat er ‘achter de schermen’ gebeurt.

Laat je reactie achter
We zijn actief op LinkedIn, Twitter en Instagram voor, tijdens en na de uitzending. We stellen het op prijs dat je een reactie achterlaat op bijvoorbeeld onze UCK LinkedIn-bedrijfspagina (heb je je trouwens al aangemeld als lid?). En ook kan dat op Twitter en Instagram via @KringUCK. 

Dit online initiatief van de UCK komt voort uit de restricties die momenteel in Nederland gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Technisch wordt dit mogelijk gemaakt door gedeeltelijke sponsoring door audiovisueel bedrijf AVEX. We maken onder andere gebruik van de studio die zij speciaal voor dit soort gelegenheden hebben gebouwd in Utrecht Overvecht. Uiteraard wordt er bij de opnamen rekening gehouden met de geldende voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten