Over Uitnodiging UCK online - ‘Welke invloed heeft deze tijd op onze beeldcommunicatie?’

Uitnodiging UCK online - ‘Welke invloed heeft deze tijd op onze beeldcommunicatie?’

Wij nodigen je graag uit voor de derde live online streaming van de Utrechtse Communicatiekring, dinsdagavond 26 mei aanstaande om 20.00 uur. Je kunt vragen stellen via ons platform en na afloop drinken we graag online een borrel met je!

Beeld is een zeer bepalende factor in communicatie en ook continu aan verandering onderhevig. En in tijden van verandering is dat vaak het meest pregnant, dan toont beeld die verandering het snelst en met de meeste indruk. Dinsdagavond kijken we door de ogen van beeldprofessionals naar hoe deze tijd invloed heeft op onze beeldcommunicatie.

Vormgeving, visuals, video, foto, animatie en infographics. Vier aansprekende gasten nemen ons mee in hun dagelijkse praktijk. Hoe kijken zij naar beeld en hoe werken ze daarmee? En wat kunnen wij daarvan leren en gebruiken in onze communicatiepraktijk?

Onze gasten zijn:

Bianca Spierenburg van Studio Polkadot/ Visuele communicatie

Hanneke Croonen van Blik Grafisch ontwerp

Gregor van Hoek van UnitR reclamebureau

Maren Wiersma, Senior adviseur visuele communicatie bij het ministerie van Algemene Zaken

Elisabeth van den Hoogen presenteert deze keer de uitzending en Raymond de Jong is weer onze chat-master. 

Vragen stellen
Wanneer je je aanmeldt voor dit programma, krijg je van ons een link naar het platform waar je het programma op dinsdag 26 mei 2020 kunt volgen. Je vult dan je naam en emailadres in. Daarmee kun je dan ook vragen stellen tijdens de uitzending.  

Programma
19.45u  Thuisplek reserveren en je drankje en versnaperingen klaarzetten 
19.50u  Alvast inloggen op ons platform (de link krijg je via een herinneringsmail als je bent aangemeld) 
20.00u  Start online uitzending UCK 
21.00u  Einde uitzending 
21.00u  Naborrelen via ZOOM (de link krijg je ook via de herinneringsmail als je bent aangemeld) 

Aanmelden 
Dit onlineprogramma is bestemd voor UCK-leden. Melde je aan met een druk op de aanmeldknop op deze pagina. Zonder aanmelding vooraf is toegang niet mogelijk. 

Locatie 
Deze onlinebijeenkomst volg je op een unieke locatie: vanuit je eigen huis. Lekker comfortabel op de bank of een andere plek naar jouw keuze, met je headset op en/of achter je PC. Geen gedoe met haasten om op tijd te komen of een parkeerplek te vinden in de buurt. Je eigen koffie of thee bij de hand. Een glaasje fris, bier of wijn mag natuurlijk ook.  

Naborrelen
Na afloop van de live online uitzending gaan we naborrelen. We nodigen je dan uit om naar de ZOOM-app te gaan. Je krijgt hiervoor nog een link in de herinneringsmail die je voor de online uitzending krijgt. Hierin krijg je uitleg. Ook vanuit de studio doen we mee en reageren we op vragen of vertellen we wat er ‘achter de schermen’ gebeurt. 

Met vriendelijke groet,
De redactie van #UCKOnlineProject

Dit online initiatief van de UCK komt voort uit de restricties die momenteel gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Technisch wordt dit mogelijk gemaakt door gedeeltelijke sponsoring van audiovisueel bedrijf AVEX. Bij de opnamen worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen ivm het coronavirus.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten