Over UCK Zomerborrel: samen het terras op!

UCK Zomerborrel: samen het terras op!

Even geen Zoom, even geen beeldscherm. Even wel een heerlijke middag met alle ruimte voor een goed gesprek op een groot terras in het groen. Wees welkom op de UCK Zomerborrel 2020, op vrijdag 14 augustus van 16.00 – 19.00 uur bij Antropia in Zeist!

De UCK Zomerborrel is een jaarlijkse traditie. Alle thuisblijvers en vakantiegangers die al zijn geweest of nog gaan, ontmoeten elkaar op een fijn terras in (de regio) Utrecht. Er is geen programma, maar wel alle ruimte om bij te kletsen over het leven en het vak. Hapjes en drankjes worden geserveerd.

We zijn heel blij dat we ook dit jaar een echte zomerborrel kunnen organiseren. Aangezien we natuurlijk gebonden zijn aan de coronamaatregelen, hebben we een locatie gezocht waar we elkaar op gepaste afstand kunnen ontmoeten. Er zijn dus wel enkele regels waaraan iedereen zich moet houden! Zo is vooraf aanmelden verplicht en gaan wij er vanuit dat je niet komt als je gezondheidsklachten hebt.

Anderhalve meter
Tijdens de borrel zitten we aan tafels en houden we anderhalve meter afstand van elkaar. Antropia houdt rekening met de coronamaatregelen bij het serveren van drankjes en hapjes. Je kunt in overleg van tafel wisselen of even met iemand een rondje lopen over landgoed De Reehorst. Naast deze maatregelen hebben we na wikken en wegen ook besloten het aantal deelnemers aan de borrel te beperken tot maximaal 26. 

Aanmelden tot en met zondag 9 augustus
Meld je aan via onze website, zie blokje rechts. Deelname aan de borrel is gratis voor UCK-leden. Er is bij deze bijeenkomst geen ruimte voor introducés. Gelet op de extra maatregelen die wij moeten nemen bij de organisatie, verzoeken we je om je alleen aan te melden als je zeker weet dat je komt. Kun je toch niet komen? Meld je dan af. Zo ontstaat er plek voor mensen die vanwege het beperkte aantal deelnemers op de wachtlijst zijn beland. 

Diner na de borrel?
De borrel is van 16.00 tot 19.00 uur. Aanvankelijk was het idee om aansluitend op eigen kosten te blijven eten bij Antropia. Vanwege de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we hier van afgezien.  

Route en parkeren

Congrescentrum Antropia ligt op landgoed De Reehorst naast station Driebergen-Zeist.

Kom je met de auto? Navigeer dan naar Stationsweg 15 B (of 13 bij een oud systeem) en parkeer (voor eigen rekening) in de P+R parkeergarage van station Driebergen-Zeist (maximum dagtarief 6,20 euro). Meer informatie over de route vind je op de website van Antropia.

Graag tot ziens op vrijdag 14 augustus bij Antropia!

Prijzen

Ticket Prijs
Toegang tot de borrel Gratis

De borrel is van 16.00 tot 19.00 uur. Aanvankelijk kon je ook voor eigen rekening blijven eten bij Antropia, maar daar hebben we vanwege de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus van afgezien.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten