Over Online UCK-programma: Het communicatievak op dit moment: steviger in positie of tijdelijk meer aandacht?

Online UCK-programma: Het communicatievak op dit moment: steviger in positie of tijdelijk meer aandacht?

In de live talkshow van UCK Online op dinsdag 21 juli (20.00-21.00 uur) gaat het over de positie van het communicatievak en de communicatieafdeling. In hoeverre hebben we positie gewonnen in tijden van corona? En hoe toekomstbestendig is dat? Je kunt vragen stellen via ons platform en na afloop drinken we graag online een borrel met je.

Communicatieafdelingen hebben keihard gewerkt de laatste maanden. Daarbij heeft interne communicatie vaak weer extra aandacht en waardering gekregen. Organisaties hebben een online boost gekregen. Het belang van een goede organisatie van de crisiscommunicatie is heel duidelijk geworden. Betekent dit dat interne opdrachtgevers nu erkennen dat investeren in communicatie belangrijker dan ooit is? En hoe toekomstbestendig is dat dan? Want er ligt ook een economische crisis op de loer… wat is daarvan het effect op de communicatieafdeling?

Onze talkshowhost Elisabeth van den Hoogen gaat hierover in gesprek met topvrouwen en -mannen in het communicatievak. Raymond de Jong brengt vragen in vanuit de chat. We zien ondermeer bijdragen van:

Vragen stellen
Wanneer je je aanmeldt voor dit programma, krijg je van ons een link naar het platform waar je het programma op dinsdag 21 juli 2020 kunt volgen. Je vult dan je naam en e-mailadres in. Daarmee kun je dan ook vragen stellen tijdens de uitzending.  

Programma
19.45u Thuisplek reserveren en je drankje en versnaperingen klaarzetten 
19.50u  Alvast inloggen op ons platform (de link krijg je via een herinneringsmail als je bent aangemeld) 
20.00u  Start online uitzending UCK 
21.00u  Einde uitzending 
21.00u  Naborrelen via ZOOM (de link krijg je ook via de herinneringsmail als je bent aangemeld) 

Aanmelden 
Dit onlineprogramma is alleen bestemd voor UCK-leden (en dus niet voor introducés). Meld je aan via onze website (zie blokje rechts). Zonder aanmelding vooraf is toegang niet mogelijk. Er is voldoende plek voor álle UCK-leden. Maar meld je alleen aan als je zeker weet dat je ons onlineprogramma ook bijwoont via de livestream

Locatie 
Deze onlinebijeenkomst volg je op een unieke locatie: vanuit je eigen huis. Lekker comfortabel op de bank of een andere plek naar jouw keuze, met je headset op en/of achter je PC. Geen gedoe met haasten om op tijd te komen of een parkeerplek te vinden in de buurt. Je eigen koffie of thee bij de hand. Een glaasje fris, bier of wijn mag natuurlijk ook.   

Naborrelen
Na afloop van de live online uitzending nodigen we je om naar de ZOOM-app te gaan. Je krijgt hiervoor nog een link in de herinneringsmail die je voor de online uitzending krijgt. Hierin krijg je uitleg. Ook vanuit de studio doen we mee en reageren we op vragen of vertellen we wat er ‘achter de schermen’ gebeurt.

De redactie van dit #UCKOnlineProject: Raymond de Jong, Myriam Heffels, Koen van Tankeren, Elisabeth van den Hoogen en Moniek van der Sanden.

Dit online initiatief van de UCK komt voort uit de restricties in tijden van corona. Technisch wordt dit mogelijk gemaakt door gedeeltelijke sponsoring van audiovisueel bedrijf AVEX. Bij de opnamen worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen ivm het coronavirus. Vanaf deze zomer gaan we weer voorzichtig aan (kleinschalige) fysieke bijeenkomsten organiseren. 

Deel deze bijeenkomst

Sluiten