Over Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?

Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?

Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op dinsdagavond 8 september organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor een ijzersterk persoonlijk merk is.

Marcom professionals Judith Snel en Gwen Obels verzorgen de interactieve workshop. Beiden hebben een achtergrond in branding en content en helpen professionals en ondernemers met hun eigen merk volgens de ‘Versterk je eigen merk-methode’.

Het programma biedt handvatten voor een ijzersterk (persoonlijk) merk waarmee je onder meer zelfbewust kunt communiceren, meer focus creëert en een duidelijke strategie kunt ontwikkelen voor de toekomst. Je gaat naar huis met handige tips en tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Programma
19.30 - 20.00 uur Inloop met koffie en thee
20.00 - 21.30 uur Workshop
21.30 - 22.00 uur Borrel

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij Aristo Meeting Plaza Utrecht CS. In een ruime zaal en met het aantal van maximaal 20 deelnemers zorgen we ervoor dat iedereen voldoende ruimte heeft om afstand te kunnen houden van elkaar.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten