Over UCK Nieuwjaarsevent met Andries Tunru

UCK Nieuwjaarsevent met Andries Tunru

Uitnodiging: UCK Nieuwjaarsevent met Andries Tunru

(bekend van Comedyhuis Utrecht, koploper De slimste mens)

Op donderdag 14 januari 2021 vanaf 20.00 uur vieren wij graag met jou het UCK-nieuwjaarsevent 2021. We luiden het nieuwe communicatiejaar virtueel in met een bijzondere gast, namelijk de Utrechtse cabaretier Andries Tunru, ook bekend als koploper in het lopende klassement van De slimste mens. Hij neemt ons op humoristische wijze mee langs de bijzondere en memorabele momenten bij onze club van het afgelopen jaar. Zorg dat je erbij bent, want jij bepaalt mee waar zijn show over gaat!

Aanstekelijke improvisatiecomedy
Tunru geeft een digitale, interactieve live improvisatieshow via Zoom. Hij maakt voor de Utrechtse Communicatiekring een 100% maatwerk comedyshow over welke onderwerpen je maar wil! Een sketch over ons werkveld? Een freestyle-rap over de nieuwste ontwikkelingen op communicatiegebied? Oneliners over het 2020 van de UCK? Alles kan. Centraal staat in ieder geval de interactie met ons als kijkers: wij bepalen live de input voor de scènes, sketches en liedjes!

Jij bepaalt!
Schuif lekker aan met een drankje en een hapje en log pakweg 19.50 uur in op Zoom. Na de feestelijke aftrap door UCK-voorzitter Koen van Tankeren gaat Andries Tunru samen met ons aan de slag. Jij bepaalt mee waar het over gaat. De Zoom-link ontvang je op 14 januari overdag.

Aanmelden
Dit onlineprogramma is bestemd voor UCK-leden. Meld je aan via onze website (zie blokje rechts). Zonder aanmelding vooraf is toegang niet mogelijk.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten