Over Haal meer uit LinkedIn

Haal meer uit LinkedIn

Wat doe jij met LinkedIn? Is het voor jou echt je digitale visitekaartje en post jij 2 tot 3 keer in de week relevante content? Of stof je alleen je profiel even af als je een nieuwe baan of opdracht zoekt? Het maakt eigenlijk niet uit. Want in beide gevallen kun jij nieuwe inspiratie halen uit de UCK-workshop van 25 februari. 

Trudy Pannekeet is Linkedln expert en publiceerde onlangs het boek ‘Spring eruit met Linkedln’. Ze vertelt je waar je op moet letten bij het maken en onderhouden van je eigen profiel. En geeft tips & tricks over wat je kunt delen en hoe dit een groter bereik kan krijgen. Maar ook gaat ze dieper in op hoe je ambassadeurs kunt werven voor het bedrijfsaccount van de organisatie waar jij voor werkt zodat zij ook de berichten van je organisatie gaan delen. 

Er is volop ruimte voor interactie. Zo krijg je de mogelijkheid om feedback te ontvangen op je eigen profiel. Ook kun je al je vragen aan Trudy stellen die je hebt over het gebruik van dit platform. 

Programma
19.50 – 20.00 uur: druppel binnen in de virtuele ruimte en installeer je met een kop thee of koffie.

20.00 - 21.15 uur: interactieve bijeenkomst 

21.15 – 21.30 uur: virtuele borrel voor iedereen die het leuk vindt om na te praten

Link
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats via Teams. Iedereen die is aangemeld, krijgt kort van tevoren de link om deel te kunnen nemen.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl

PS: Wil je alvast zelf aan de slag om je profiel te professionaliseren dan kun je hier de LinkedIn checklist van Trudy Pannekeet downloaden. 

Deel deze bijeenkomst

Sluiten