Over C-ommetje

C-ommetje

Vrijdag 11 juni,  16.15 - 18.00 uur, Oog in Al
Zaterdag 12 juni, 10.00 - 11.45 uur, De Bilt

Als de aangekondigde versoepelingen doorgaan, dan mogen we elkaar binnenkort weer in kleine groepjes buiten ontmoeten! Daarom nodigen we je graag uit voor een C-ommetje: een communicatie-ommetje om bij te praten en inspiratie te delen met je vakgenoten in de regio.

Hoe werkt het?
Je meldt je aan voor het C-ommetje op vrijdagmiddag in Oog in Al of zaterdagochtend in De Bilt. We delen de deelnemers vooraf in groepjes van ongeveer 4 personen in. Elk kwartier start een nieuw groepje, zodat we coronaproof kunnen wandelen. 

Programma
Ter plekke ontdek je met wie je gaat wandelen, samen spreek je af welke route je loopt (ongeveer 5 kilometer). Laat je verrassen door de ontmoeting! Bij de start van de wandeling is koffie/thee/fris met een versnapering geregeld. Ook liggen wat routes klaar.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, nog tot en met 8 juni. Klik op het blokje rechts om je aan te melden. Bij je aanmelding geef je aan of je mee wilt doen op vrijdagmiddag in Oog in Al of zaterdagochtend in De Bilt. Op donderdagochtend 10 juni krijg je een e-mail met je starttijd.

Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Locatie
Het C-ommetje op vrijdag start bij Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1 in Utrecht. 
Het C-ommetje op zaterdag start bij Van der Valk hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1 in De Bilt  

Prijzen

Ticket Prijs
Vrijdag 11 juni - Oog in Al Gratis
Zaterdag 12 juni - De Bilt Gratis
Sluiten