Over UCK Zomerborrel: elkaar ontmoeten op het terras

UCK Zomerborrel: elkaar ontmoeten op het terras

We zijn heel blij dat we ook dit jaar een echte zomerborrel kunnen organiseren. Een heerlijke middag met alle ruimte voor een goed gesprek in een nagebouwd Romeins fort waar de Romeinen ruim 2000 jaar geleden hun meest noordelijke grens van hun imperium hadden. Wees welkom op de UCK Zomerborrel 2021, op vrijdag 13 augustus van 16.30 – 19.00 uur bij Castellum Café in Utrecht (Leidsche Rijn).

Jaarlijkse traditie
De UCK Zomerborrel is een jaarlijkse traditie. Alle thuisblijvers en vakantiegangers die al zijn geweest of nog gaan, ontmoeten elkaar op een fijn terras in (de regio) Utrecht. Er is geen programma, maar wel alle ruimte om bij te kletsen over het leven en het vak. Hapjes en drankjes worden geserveerd.

Anderhalve meter
Aangezien we natuurlijk gebonden zijn aan de coronamaatregelen, hebben we een locatie gezocht waar we elkaar op gepaste afstand kunnen ontmoeten. Er zijn dus wel enkele regels waaraan iedereen zich moet houden. Zo is vooraf aanmelden verplicht en gaan wij er vanuit dat je niet komt als je gezondheidsklachten hebt.

Tijdens de borrel zitten we aan tafels en houden we anderhalve meter afstand van elkaar. Castellum Café houdt rekening met de coronamaatregelen bij het serveren van drankjes en hapjes. Je kunt in overleg van tafel wisselen of even met iemand een rondje lopen. Naast deze maatregelen hebben we na wikken en wegen ook besloten het aantal deelnemers aan de borrel te beperken tot maximaal 30.

Aanmelden tot en met zondag 8 augustus
Meld je aan via onze website, zie blokje rechts. Deelname aan de borrel is gratis voor UCK-leden. Er is bij deze bijeenkomst geen ruimte voor introducés. Gelet op de extra maatregelen die wij moeten nemen bij de organisatie, verzoeken we je om je alleen aan te melden als je zeker weet dat je komt. Kun je toch niet komen? Meld je dan af. Zo ontstaat er plek voor mensen die vanwege het beperkte aantal deelnemers op de wachtlijst zijn beland.

Route en parkeren
Castellum Café ligt in Leidsche Rijn. Kom je met de auto? Er zijn gratis parkeerplekken in de buurt. Meer informatie over de route vind je op de website van Castellum Café.

Graag tot ziens op vrijdag 13 augustus bij Castellum Café!

Foto: Inge Pont

Deel deze bijeenkomst

Sluiten