Over Hoe ons brein omgaat met veranderingen

Hoe ons brein omgaat met veranderingen

In ons werk als communicatieprofessional gaat het vaak over omgaan met veranderingen. Mensen houden meestal niet van veranderingen. Wat heeft ons brein nodig om te kunnen veranderen? Daarover gaat deze bijeenkomst met Gonda Duivenvoorden.

Vanuit haar bedrijf Brainwork Communicatie werkt Gonda als communicatiestrateeg, coach, trainer en spreker. In 2017 gaf ze al samen met Gerald Morssinkhof bij de UCK de zeer gewaardeerde masterclass Van intentie naar effect. Met Gerald, die helaas in 2019 overleed, schreef ze ook het boek De psychologie van communicatie. Gonda heeft samen met Wilma Kossen trainingsbureau Van de Wijz opgericht.

Op deze avond neemt Gonda ons mee naar het brein en hoe je daar in de communicatie mee omgaat. Hoe werkt je brein? Hoe gaat ons brein om met verandering? Hoe gebruik je die kennis in je communicatie? Wat betekent dat bijvoorbeeld voor je taalgebruik in communicatie? Gonda behandelt verschillende theorieën en wisselt dat af met veel voorbeelden uit de praktijk.

Programma
19.30 uur: inloop
20.00 uur: start programma
21.45 uur: napraten met een hapje en een drankje

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij Seats2meet, Moreelsepark 65 in Utrecht.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten