Over (C)ommetje Singel Escape

(C)ommetje Singel Escape

Op woensdagnamiddag 16 maart organiseren we van 16.30 tot 19.00 uur een uitgebreidere versie van het UCK (C)ommetje; de Singel Escape!
In teamverband ga je op avontuur langs de singel in de Utrechtse binnenstad, waarbij je gaat speuren naar mooie weetjes over Utrecht en natuurlijk ook de gelegenheid hebt om weer eens bij te praten met UCK-leden.

We starten vanaf 16.30 uur vanaf het Domplein, voor het Academiegebouw.
Zodra een team, bestaande uit 4 tot 5 personen compleet is, krijgt het team een code voor op de mobiele telefoon en gaat van start. Je loopt met je team de route langs de singel waarbij je onderweg diverse vragen met je teamleden probeert op te lossen. Aan het eind van de route komen de teams in das Kabinett in Louis Hartlooper Complex bij elkaar en is er gelegenheid om tijdens een borrel met elkaar bij te praten.

In principe worden de teams op basis van aankomst van UCK-leden gevormd en gaan ze direct van start. Maar het is ook mogelijk van tevoren zelf je team samen te stellen. Zorg er dan wel voor dat je allemaal (min of meer) tegelijkertijd arriveert, zodat het team compleet is om van start te gaan.

Programma
16.30 – 17.00 uur
Aankomst op het Domplein; formeren van teams; verkrijgen van code en instructies; start Escaperoute met tussenpozes van ca. 5 minuten per team.
18.30 – 19.00 uur Einde Escaperoute, aansluitend borrel
19.00 – 20.00 uur Borrel en bekendmaking winnende team
Wie wil kan na afloop op eigen gelegenheid natuurlijk nog een hapje gaan eten.

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst start op het Domplein, er wordt gewandeld langs de singel en we eindigen bij Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1 in Utrecht. 
Kijk hier voor de route.  

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is een beperkt aantal deelnemers, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten