Over Workshops 'Filmen met je smartphone'

Workshops 'Filmen met je smartphone'

Na de succesvolle workshop ‘fotograferen met je smartphone’ een half jaar geleden hebben we nu een nieuwe serie van 2 praktische workshops voor jou in elkaar gezet: ‘filmen met je smartphone’. In twee avonden leer je hoe je een professionele en effectieve video maakt voor jouw organisatie of voor je personal branding. 

De workshop wordt gegeven door Monika Knottnerus, UCK-lid en eigenaar van PRezz videoproductiehuis. Tijdens de eerste avond op 6 april nemen we de hele filmproductie door: van plan en idee naar filmopnames. Je bedenkt een concept, maakt een storyboard en gaat aan de slag met je smartphone. Natuurlijk krijg je veel praktische tips om goede opnames te maken: we bespreken filmtechnieken, compositie, licht en geluid.

Tussen de twee workshops door maak je je opnames af. Op de tweede avond op 20 april leer je jouw beelden met een handige app te monteren. Aan het einde van deze tweede avond bekijk je en bespreek je elkaar resultaten. Na deze workshop weet je hoe je een video maakt die de aandacht trekt, de juiste kijkers aanspreekt en waarmee je jouw doel bereikt.

Programma 6 en 20 april
17.30 - 18.30 uur Inloop met broodjes en soep
18.30 - 21.00 uur Workshop 
21.00 - 21.30 uur Napraten met een drankje

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats in het PRezz videoproductiehuis in Doorn, met studio en bioscoop. Goed bereikbaar, ook per ov, gratis parkeren.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Let op: je meld je voor beide bijeenkomsten aan dus je moet zowel op 6 als 20 april beschikbaar zijn! Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden. Er is maar plaats voor 16 deelnemers, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten