Over Communicatietrends 2022 - wat kunnen we ermee?

Communicatietrends 2022 - wat kunnen we ermee?

Hoe staat het met de professionalisering en profilering van ons communicatievak? Welke trends beïnvloeden ons vak en de maatschappij? En hoe kunnen we deze trends toepassen in ons werk? Graag nodigen we je uit om op donderdagavond 10 november in gesprek te gaan met twee leden van het TrendTeam van beroepsorganisatie Logeion.

Visie-ontwikkeling en reflectie op communicatievak
Het TrendTeam heeft vier communicatietrends opgesteld, die de komende twee jaar handvatten vormen voor visie-ontwikkeling en reflectie op ons vak. Het team heeft vakgenoten opgeroepen om in gesprek te gaan hoe de trends het beste kunnen worden toegepast. Als Utrechtse CommunicatieKring (UCK) hebben we uiteraard deze handschoen opgepakt. We hebben twee leden van het TrendTeam uitgenodigd om de trends nader toe te lichten en het gesprek aan te gaan aan de hand van concrete voorbeelden.

Communicatietrends aan de hand van cases
Twan Timmermans, UCK-er en collegewoordvoerder bij gemeente Zwolle, en Jaap de Bruijn, stakeholdermanager bij zorgverzekeraar VGZ, nemen ons mee in de communicatietrends van Logeion. Aan de hand van een aantal prikkelende vragen én cases van UCK-leden maken we vervolgens de trends concreet. Fijn als jij een casus meeneemt, die in één van de trends past!

Gelegenheid voor Interactie
Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid voor interactie. Wat vind jij van de trends? En kun je er iets mee in jouw werk? Het gesprek wordt geleid door UCK-er Dafna Holtzer.

Programma
19.30u Inloop met koffie en thee
20.00u Start inhoudelijk programma
21.30u Napraten bij de borrel
22.15u Einde

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij La Vie Meeting Center Utrecht.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten