Over Fotograferen met je smartphone

Fotograferen met je smartphone

Zoek jij in de beeldbank vaak die ene foto, die juist net niet te vinden is? Maak je graag foto's voor een mooie bedrijfspresentatie? Of ben je op zoek naar een sterk beeld bij jouw nieuwsbericht op je website of sociale media? Hoe handig zou het zijn als jij die foto zelf met je smartphone kan maken? In twee workshops op woensdag 14 december en 11 januari krijg je slimme tips over fotografie en apps. En met die tips maak je die foto straks gewoon zelf.

Tijdens de praktische workshops leer je de camerafuncties van je smartphone beter kennen en kijken we naar wat jouw foto juist zo sterk en opvallend maakt. Je leert hoe je bewuster werkt met onscherpte en lijnen in je foto's, betere foto's maakt bij veel tegenlicht en meer speelt met perspectief. Ook krijg je tips voor goede selfies en handige lenzen voor op je smartphone.

UCK-lid Wijgert-Jan van As, ideeënmaker en fotograaf bij fototrek.nu, verzorgt deze workshop. Het bestaat uit drie delen:

  • Workshop op woensdag 14 december 2022; we gaan de slag gaan met je smartphone
  • Huiswerkopdracht 
  • Terugkomavond op woensdag 11 januari 2023; we bespreken de resultaten van jouw huiswerkopdracht.

Programma (beide avonden)

19.00 uur: Inloop met koffie en thee

19.30 – 21.30 uur: Interactieve workshop, met tussentijds een korte pauze

21.30 – 22.00 uur: Napraten met een borrel

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij La Vie Meeting Center Utrecht, Sint Jacobsstraat 61 in Utrecht. 

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor maximaal 20 UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je beide avonden komt en geen plaats blokkeert voor andere geïnteresseerden. Kun je onverhoopt toch niet komen? Annuleer dan zo snel mogelijk aanmelding zodat we je plek nog aan iemand anders kunnen aanbieden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducés. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan voor bij de aanmelding).

Sluiten