Over UCK Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

UCK Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Het afgelopen jaar verliep alles gelukkig weer vrijwel helemaal ‘normaal’ binnen de UCK. Bijna helemaal geen online bijeenkomsten meer (op eentje na aan het begin van het jaar), maar elkaar weer lekker live ontmoeten. Met interessante thema’s over bijv. het maken van podcasts en de nieuwste trends op communicatiegebied en binnen social media. Maar ook meer gevoelige en diepzinnige onderwerpen kwamen aan bod zoals hoe je communicatieadvies geeft aan slachtoffers en nabestaanden van ernstige misdrijven die vaak onbedoeld en ongewild in de media komen, of hoe je ervoor zorgt dat de juiste medewerkers voor je organisatie kiezen.

Mocht je nou niet genoeg gelegenheid hebben gehad om deze of andere UCK-bijeenkomsten het afgelopen jaar bij te wonen, of kun je er maar geen genoeg van krijgen om andere UCK-ers te ontmoeten; kom dan vooral naar onze UCK Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 20 januari 2023. Daar blikken we met elkaar terug op het afgelopen UCK-jaar en vooruit naar wat het komende UCK (lustrum)-jaar ons te bieden heeft. Dit doen we in restaurant NODA, op de tweede etage van het monumentale oude postkantoor op de Neude waar tegenwoordig Bibliotheek Neude in gevestigd is. Hier toasten we graag met je op het nieuwe jaar en wie wil, kan ook nog mee met een rondleiding door het monumentale bibliotheekpand in Amsterdamse school stijl.

Programma

17.00 – 20.00 uur Borrel met lekkere hapjes (vrije inloop)

18.00 uur Rondleiding 1 door Bibliotheek Neude (optioneel)

19.00 uur Rondleiding 2 door Bibliotheek Neude (optioneel)

Aanmelden
Om je aan te melden ga je naar onze website (inloggen). Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn. Bij aanmelding houden we rekening met je komst. No-show stellen we niet op prijs en wordt geregistreerd.

Tot 20 januari!

Sluiten