Over Jubileumbijeenkomst Misleidende verleiding

Jubileumbijeenkomst Misleidende verleiding

UCK 50 jaar: meld je aan als early bird!

De 50e verjaardag van de Utrechtse Communicatie Kring (UCK) vieren we graag samen met jou. Naast een inhoudelijk deel, hebben we voldoende ruimte gereserveerd voor een hapje en drankje en muziek. Dit event vindt plaats in het schitterende Gasthuis Leeuwenbergh. Dit unieke rijksmonument uit 1567 bevindt zich in het Utrechtse Museumkwartier, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hebben we je al verleid? Meld je snel aan.

Meer over het thema
Er is een groot grijs gebied tussen misleiden en verleiden. Waar ligt de grens tussen goede sturing en ‘evil nudging’? Als communicatieprofessional kom je in je werk misschien ook regelmatig met deze scheidslijn in aanraking. Wanneer is iets (bona fide) verleiding en wanneer misleiding?

Vier je met ons mee?
Op vrijdag 1 september 2023 zetten we jou graag aan het denken en houden we je een spiegel voor. De bijeenkomst ‘Misleidende Verleiding’ begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur inclusief borrel en diner. Achter de schermen zijn we speciaal voor jou hard bezig om onze 50e verjaardag tot een onvergetelijk feest te maken. Hou onze website in de gaten, want in de komende weken maken we de rest van het programma stap voor stap bekend. We hebben een aantal zeer inspirerende sprekers voor jullie in petto, maar die blijven nu nog even een verrassing...

Wat we al wel kunnen vertellen
We zijn blij en trots dat we ons eigen UCK-lid Saber Benjah hebben weten te strikken als gespreksleider! Hij gaat de middag voor ons leiden. Gesprekken met Saber gaan vaak net een stapje dieper en dat leidt tot mooie interviews op het podium. Zijn brede oriëntatie zorgt ervoor dat hij relevante en empathische waarde toevoegt aan dit event.

Early bird tickets
Bij deze bijzondere lustrumbijeenkomst kun je meer verwachten dan bij onze normale UCK bijeenkomsten. Naast een interessant inhoudelijk programma bieden we een borrel en diner met feestelijke omlijsting aan. Daarom vragen we een kleine investering voor deelname aan dit event. Deze investering betaal je via automatische incasso. De eerste tickets kosten 30 euro in plaats van 40 euro maar ze zijn beperkt beschikbaar. Dus meld je nu gelijk aan als early bird. Wij kijken uit naar je komst!

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Dit is een bijzondere bijeenkomst, waarbij we meer bieden dan normaal. Daarom hanteren we een toegangsprijs. Deze wordt via automatische incasso betaald.

Sluiten