Over Jubileumbijeenkomst Misleidende verleiding

Jubileumbijeenkomst Misleidende verleiding

UCK 50 jaar: vier je met ons mee?

De 50e verjaardag van de Utrechtse Communicatie Kring (UCK) vieren we graag samen met jou. Naast een inhoudelijk deel, hebben we voldoende ruimte gereserveerd voor een hapje en drankje en muziek. Dit event vindt plaats in het schitterende Gasthuis Leeuwenbergh. Dit unieke rijksmonument uit 1567 bevindt zich in het Utrechtse Museumkwartier, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hebben we je al verleid? Meld je snel aan.

Meer over het thema
Er is een groot grijs gebied tussen misleiden en verleiden. Waar ligt de grens tussen goede sturing en ‘evil nudging’? Als communicatieprofessional kom je in je werk misschien ook regelmatig met deze scheidslijn in aanraking. Wanneer is iets (bona fide) verleiding en wanneer misleiding?

Vier je met ons mee?
Op vrijdag 1 september 2023 zetten we jou graag aan het denken en houden we je een spiegel voor. De bijeenkomst ‘Misleidende Verleiding’ begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur inclusief borrel en diner. Achter de schermen zijn we speciaal voor jou hard bezig om onze 50e verjaardag tot een onvergetelijk feest te maken. 

Complete line-up bekend!
Onze keynote speaker op 1 september is: Daniël Verlaan! Verlaan is techjournalist, woont in Utrecht, is werkzaam bij RTL, winnaar van Wie is de Mol 2023 en bekend van het boek 'Ik weet je wachtwoord'. Hij maakt verhalen over de misleidende kant van het internet, over hackers en cybercrime.

Tijdens zijn lezing neemt hij je mee in de krochten van het web en laat hij zien hoe criminele hackers te werk gaan. Hoe hij dat doet? Met een fantastisch verhaal waarmee hij ons - zoals hij dat zelf zegt - angst inboezemt. Eens kijken of jij na zijn verhaal nog op het internet durft...

Ons eigen UCK-lid Saber Benjah hebben we weten te strikken als dagvoorzitter! Gesprekken met Saber gaan vaak net een stapje dieper en dat leidt tot mooie interviews op het podium. Zijn brede oriëntatie zorgt ervoor dat hij relevante en empathische waarde toevoegt aan dit event.

Charida Dorder is een enthousiaste spreker die je zeker zal verleiden met haar verhaal. Ze is auteur van het boek ‘AI in marketing - Gids voor de marketingprofessional van de toekomst’. Tijdens de UCK-lustrumbijeenkomst neemt ze ons op een toegankelijke manier mee in de verleidende kant van AI (Artificiële Intelligentie). In een interactieve sessie laat zij zien hoe je kunstmatige intelligentie praktisch kunt inzetten in communicatieuitingen zoals in tekst, nieuwsbrieven of op social media. Door middel van ‘real life’ cases en heldere stappenplannen leert zij ons als communicatieprofessionals anders te kijken naar onze werkzaamheden.

Krijg je er al zin in? We hebben nog meer in petto die middag… 

Meld je aan
Bij deze bijzondere lustrumbijeenkomst kun je meer verwachten dan bij onze normale UCK bijeenkomsten. Naast een interessant inhoudelijk programma bieden we een borrel en diner met feestelijke omlijsting aan. Daarom vragen we een kleine investering voor deelname aan dit event. Deze investering betaal je via automatische incasso. De tickets voor dit event zijn 40 euro. 

Dresscode: Het lustrum is een feestelijke aangelegenheid en hierbij zal een casual chic/feestelijke outfit met een verleidelijk tintje niet misstaan.

Heb je je al aangemeld? Dan zijn we blij dat je erbij bent. Nog niet aangemeld? Doe dit dan snel, want er is beperkt plaats in Gasthuis Leeuwenbergh. We kijken uit naar je aanmelding!

Prijzen

Dit is een bijzondere bijeenkomst, waarbij we meer bieden dan normaal. Daarom hanteren we een toegangsprijs. Deze wordt via automatische incasso betaald na 1 september.

Als blijkt dat je toch niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos af.

Sluiten