Over (C)ommetje landgoed Amelisweerd/Rhijnauwen

(C)ommetje landgoed Amelisweerd/Rhijnauwen

Het is weer langer licht en de temperaturen worden weer aangenamer. Tijd voor een UCK (c)ommetje! Dit keer gaan we wandelen met Hella van der Wijst, die je misschien kent van het KRO-programma ‘De wandeling’ of haar boek ‘Wandelen met Hella’. Op woensdagavond 17 mei neemt Hella ons mee op een wandeling door het mooie natuurgebied van Amelisweerd/Rhijnauwen.

In deze wandeling zal Hella ons motiveren om met elkaar in gesprek te gaan over alledaagse zaken die vaak van ons vandaan blijven door de dagelijkse rat-race van ons werkende en privé leven; beetje filosofisch en beetje peroonlijk, maar natuurlijk ook over communicatie. Hella van der Wijst kan dat op zeer inspirerende wijze en wie haar programma wel eens heeft gezien of haar boeken wel eens heeft gelezen, kan zich daar alles bij voorstellen.

Programma

19.15 – 19.30 uur       Verzamelen bij parkeerplaats zwembad Krommerijn, Weg naar Rhijnauwen 3 in Utrecht

19.30 – 20.30 uur       Wandeling in groepen            

20.30 – 21.30 uur       Drankje en hapje  bij Theehuis Rhijnauwen

21.30 – 22.00 uur       Gezamenlijk terug naar het startpunt

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats in natuurgebied Rhijnauwen vanaf parkeerplaats zwembad Krommerijn, Weg naar Rhijnauwen 3 in Utrecht.

De locatie is het beste bereikbaar lopend, op de fiets of met de auto.

Mocht je met het OV komen, check dan: https://www.u-ov.info/halte/utrecht-de-kromme-rijn-weg-tot-de-wetenschap
Let op: retour gewijzigde route (bushalte ca. 12 minuten verder)

Praktische informatie
Zorg voor makkelijk zittende kleding en schoenen waar je lekker op loopt.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducés. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten