Over UCK Zomerborrel: thuisblijvers in historisch Utrecht

UCK Zomerborrel: thuisblijvers in historisch Utrecht

UCK Zomerborrel: thuisblijvers in historisch Utrecht

Het is zomer, iedereen is waarschijnlijk nog druk bezig met die laatste presentatie, positioneringsvoorstel, zoomgesprek of andere klus af te ronden. Daarna breekt de rustige zomerperiode aan. Speciaal voor al die UCK-leden die níet (dan) op vakantie gaan, organiseren we op donderdag 27 juli de UCK Zomerborrel!

Even geen programma of inhoudelijke sessie, maar gewoon ongedwongen bijkletsen over het vak onder het genot van een hapje en een drankje op een mooie plek in onze stad: Fort de Gagel!

Over Fort de Gagel
Het fort is recent helemaal gerestaureerd. Het werd vanaf 1819 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Klopvaart zorgde voor een verbinding tussen Fort de Gagel en Fort de Klop. Destijds moest de vijand wegblijven, daarom werd het gebied geregeld onder water gezet. Het fort was lang een veilige thuishaven. Het fort staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De oorspronkelijke details van Fort de Gagel zijn veelal in tact gebleven tijdens de verbouwing en kenmerken het verhaal van dit fort. Lees hier meer over het fort.

Locatie 
De Zomerborrel vindt plaats bij Fort de Gagel (adres: Gageldijk 167 in Utrecht) op donderdag 27 juli 2023 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Daarna kun je op eigen kosten een hapje eten als je wilt. Parkeren kan voor de deur, maar de echte UCK’er komt natuurlijk lekker op de fiets! Bekijk hier de locatie.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten