Over (C)ommetje Singel

(C)ommetje Singel

Zit je ook zo veel binnen in deze tijd van het jaar? En vind je het leuk om andere UCK-leden (beter) te leren kennen? Kom dan woensdag 13 december naar het (C)ommetje!

Op verkenning
Samen met andere communicatieprofessionals maak je aan het begin van de avond een ommetje langs de Singel. Je wandelt in tweetallen zodat er alle ruimte is om met elkaar te praten. Om je wandelmaatje beter te leren kennen, hebben we een aantal kaarten met verrassende vragen voor je.   

Er is halverwege de wandeling een korte pauze.  Na de pauze vervolg je het (C)ommetje met een nieuw wandelmaatje. Rond 21:15 uur zijn we terug bij het startpunt.  

Ga je mee een (C)ommetje maken? Meld je dan vooraf aan via de knop rechts. Een paar dagen voor de wandeling ontvang je van ons nog de laatste praktische informatie.   

Programma
19:15 verzamelen bij de Marga Klompébrug. 
19:30 Start wandeling langs de Singel
20:15 Pauze
20:30 Verder wandelen
21:15 Terug bij startpunt. 

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt buiten plaats, langs de Stadsbuitensingel/ het Zochterplantsoen. Start- en eindpunt is de Marga Klompébrug (vlakbij Utrecht CS kant Moreelsepark, richting Mariaplaats).  

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducées
Deze wandeling is alleen bestemd voor UCK-leden. 


Foto boven: Zocherpark vanaf Tolsteeg, door Michel de Roo.
Foto onder: Marga Klompébrug, door Jajaj. 
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0

Sluiten