Over UCK Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

UCK Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Vier de voorzitterswissel tijdens de UCK nieuwjaarsborrel 2024!

Op vrijdag 12 januari 2024 organiseren wij onze traditionele UCK-nieuwjaarsborrel. We luiden het nieuwe communicatiejaar in op een bijzondere locatie, namelijk in de Balzaal in de Winkel van Sinkel met een prachtig uitzicht over de Oudegracht in Utrecht. Zorg dat je erbij bent!

Deze Nieuwjaarsbijeenkomst heeft een speciaal tintje, omdat Koen van Tankeren het voorzitterschap van de UCK zal overdragen aan Dafna Holtzer. Onder leiding van Machteld Kooij blikken we terug op de ruim 15 jaar dat Koen voorzitter was en kijken we met elkaar vooruit naar wat het komende UCK-jaar ons te bieden heeft.
We nodigen je graag uit om dit bijzondere moment samen met ons te vieren.

Speciaal moment voor nieuwe leden
Tevens organiseren we voorafgaand aan de borrel een speciale bijeenkomst voor de nieuwe leden van de UCK, die zich afgelopen jaar bij de Kring hebben aangesloten. Tijdens deze bijeenkomst geeft aankomende secretaris Raymond de Jong een presentatie over wat de UCK te bieden heeft en kun je als nieuw lid kennismaken met de andere nieuwe leden. De nieuwe leden krijgen hiervoor nog een aparte uitnodiging in de mail.

Programma
16.30 uur Bijeenkomst nieuwe leden
17.00 uur Aanvang nieuwjaarsborrel
18.00 uur Voorzitterswissel en samen toasten op het nieuwe jaar
20.00 uur Einde nieuwjaarsborrel

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats in de Balzaal in de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158 in Utrecht.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Sluiten