Over UCK: Spot On! 2-delige workshop woordvoering (deel 2 op 19 maart)

UCK: Spot On! 2-delige workshop woordvoering (deel 2 op 19 maart)

De UCK helpt beginnende woordvoerders op weg met een 2-delige workshop woordvoering en mediatraining. In twee sessies praten we je bij over de achtergronden en inzichten van het woordvoerderschap. (Het eerste deel vond plaats op 13 februari 2024.)

In een tweede sessie, op dinsdag 19 maart, gaan we de kennis uit de eerste sessie oefenen voor camera en microfoon, in kleine groepjes en in een veilige omgeving. Best spannend, maar vooral ook heel leuk! Hoe voelt het als het spotlicht op jou is gericht? 

Wie en wat kun je verwachten?
Tijdens het tweede deel van deze workshop (op dinsdag 19 maart in Aristo Lunetten, Utrecht) helpen 4 ervaren trainers de deelnemers om het geleerde ook in de praktijk te brengen voor de camera. Behalve Hans Scholten en Koen van Tankeren zijn dat Annet Les en Machteld Kooij. Professionele cameramensen ondersteunen het geheel. 

Hoe is het als jij zelf de boodschapper bent? Hoe sta jij in de spotlights? Na deze workshop weet je wat belangrijk is om een goede boodschap over te brengen en stap je met vertrouwen het podium op. 
Elke deelnemer verdient voldoende aandacht en daarom kunnen maximaal 20 mensen meedoen aan deze workshop.

Voor wie?
Deelname aan dit tweede deel is allen mogelijk voor wie ook bij de eerste sessie was (dinsdag 13 februari). Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Programma 19 maart
17.30 uur: inloop met soep en een broodje
18.00 - 21.30 uur: imediatraining in kleine groepjes
21.30 - 22.00 uur: napraten met een drankje
22.00 einde

Locatie
De locatie voor deze eerste aflevering is Aristo zalen Lunetten, Brennerbaan 150, 3524 BN Utrecht . (Direct naast station Utrecht Lunetten, bushalte vlak voor de deur, fiets parkeren naast het station. 

Afmelden
Afmelden kan alleen via een mail naar info@communicatiekring.nl. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

(Illustratie: Microfoons (Freepik)

Sluiten