Over Tweede bijeenkomst De Angstfabriek 17 juni

Tweede bijeenkomst De Angstfabriek 17 juni

Maandagavond 17 juni 19.00 - 22.00 uur

We slagen we er bij de UCK regelmatig in om te verrassen met ons programma-aanbod. Qua inhoud en op bijzondere locaties in de stad. De eerste bijeenkomst was snel 'uitverkocht' daarom deze herkansing op maandag 17 juni aanstaande.

In de Angstfabriek op het Berlijnplein in Leidsche Rijn wordt je op een theatrale manier meegenomen in een wereld van alarmerende krantenkoppen en suggestieve nieuwsberichten. Die worden professioneel geproduceerd, getest en uitgerold. Daar ga jij als 'fabrieksarbeider' mee aan de slag.

In een wereld waarin wij ons in gedrag, beleid, keuzes vaak laten bepalen door angsten, is angst handelswaar geworden, zo stellen de initiatiefnemers van de Angstfabriek. Daarom kun je er (fictief) een angstcampagne op maat bestellen. In de fabriek worden technieken beproefd om ons bang te maken en producten ontwikkeld die op maatschappelijke angst inspelen. Je leert angstcommunicatie herkennen.

De Angstfabriek is een gedachte-experiment. Acteurs nemen je daarin mee en wijzen je ook op hoe je weerstand kunt bieden tegen angst. Op maandagavond 17 juni aanstaande heeft de UCK de Angstfabriek afgehuurd. Er is plaats voor precies 30 deelnemers, die in vijf teams van zes, anderhalf uur lang het productieproces in de fabriek doorlopen. Daarna bespreken we gezamenlijk onze ervaringen in restaurant Venster, gelegen pal naast de fabriek op het Berlijnplein. Daar sluiten we ook af met een netwerkborrel.

Programma
19.00u Inloop met koffie en thee bij restaurant Venster
19.30u Aan de slag in de Angstfabriek
21.00u Plenaire nabespreking ervaringen en impact op communicatievak
21.30u Netwerkborrel ter afsluiting
22.00u Einde

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld.

Omdat er ruimte is voor precies 30 deelnemers, verzoeken we je om alleen aan te melden als je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn (en dus niet onnodig een plek blokkeert voor anderen). Aanmelding is alleen mogelijk voor UCK-leden en is persoonlijk. Je kunt geen vervanger in jouw plaats aanwijzen. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Kosten voor deelname
We brengen voor je deelname aan deze bijeenkomst een bijdrage van €10 in rekening. Annulering is na 13 juni niet meer mogelijk.

Afmelden
Tot donderdag 13 juni 18.00 uur kun je je kosteloos afmelden via onze website. Wil je onverhoopt daarna je aanmelding nog annuleren? Mail dan zsm naar info@communicatiekring.nl.  

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij restaurant Venster en De Angstfabriek, Berlijnplein 520 (in Leidsche Rijn), 3541 CN Utrecht. Op vijf minuten lopen van station Leidsche Rijn. Er is naast het plein ook voldoende parkeergelegenheid.

Kom jij ook op 17 juni aanstaande in de fabriek werken?!

Deel deze bijeenkomst

Sluiten