Over Daten is weten – leer je communicatiecollega’s beter kennen

Daten is weten – leer je communicatiecollega’s beter kennen

Wil jij je UCK-collega’s beter leren kennen, zowel persoonlijk als zakelijk? Dan is deze avond er voor jou. We zijn op een bijzondere locatie, namelijk in vier oude peeskamers op een boot die tot 2012 bij de Rode Brug in gebruik is geweest. Ter plekke kun je je netwerk uitbreiden. We mixen en matchen met passende werkvormen en zorgen ervoor dat jij deze avond in een inspirerende omgeving nieuwe gezichten ziet.

Vind je het ook altijd zo jammer dat de borrel na afloop alweer afgelopen is? En heb je (alweer) alleen de usual suspects gesproken? Kom dan naar deze bijeenkomst die helemaal in het teken staat van nieuwe leden leren kennen! Deze avond is bedoeld te verbinden. Je spreekt verschillende mensen.

In drie rondes word jij wijzer over je collega’s en over je vak. Vanzelfsprekend is er na afloop voldoende ruimte om verder te praten met mensen die je hebt leren kennen deze avond. Kortom: kom ook speeddaten om je collega-leden te leren kennen.

Locatie
Kadeboot, Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht. Vanaf station Zuilen is dit goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Programma
19.30 Inloop met koffie en thee
20.00 Start interactief programma
21.00 Borrel
22.00 Einde

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden die vooraf zijn aangemeld. Meld je direct aan. Er is plaats voor 40 deelnemers. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt. No-show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducees
Ben je (nog) geen lid van het UCK en wil je als introducé bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, stuur dan een e-mail met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je weten of er ruimte voor je is. Leden van UCK gaan voor bij deelname. Vanzelfsprekend kun je ook lid worden van het UCK en je vervolgens als lid aanmelden voor deze bijeenkomst.

Sluiten