Voor wie?

Voor wie?

De UCK is een actieve kring van meer dan vierhonderd enthousiaste communicatieprofessionals. De ontmoetingen met collega's, de uitwisseling van actuele kennis en ervaring én de inspiratie maken het lidmaatschap meer dan de moeite waard.

Ben je communicatieprofessional, dan ben je van harte welkom om lid te worden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Utrechtse Communicatiekring kost € 110,- per jaar. Lid worden kan op elk moment in het jaar. Het lidmaatschap loopt dan tot het einde van het kalenderjaar. Met ingang van de maand juli wordt de contributie voor een half jaar berekend (€ 55,-) tot het einde van het lopende jaar. Op het lidmaatschap zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het UCK-lidmaatschap is strikt persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders.

Studenten

Studentleden betalen € 25,- per jaar. Je komt voor het studententarief in aanmerking als je student bent en je je daarnaast niet profileert als werkend (in dienst of zelfstandig). Als je naast je studie werkt als communicatieprofessional en daarmee geld verdient, zien wij je als volwaardig professional. Om als studentlid te worden aangemerkt, moet je een kopie van je studentenkaart kunnen overleggen.

Sluiten