Onze Partners

Seats2meet.com

Logo S2M030 (1)

Seats2meet.com verbindt zich graag aan partners die kennis delen hoog in het vaandel hebben en die innovatieve initiatieven lanceren.

Deze initiatieven dragen bij aan een versterkende samenwerking in de samenleving. Dit bereiken ze door netwerken te verbinden en actief hun kennis uit te wisselen. De Utrechtse Communicatiekring is dan ook een organisatie die wij graag ondersteunen en willen versterken.

Meer informatie over Seats2meet.com in Utrecht

La Vie Meeting Center Utrecht

“La Vie beleeft uw bijeenkomst”. Verbinding ontstaat wanneer er vanuit nature aandacht is voor elkaar. Volledig jezelf kunnen zijn is noodzakelijk voor de ideale leeromgeving van (kennis)bijeenkomsten. Medewerkers van La Vie hebben het DNA om vanuit een intrinsieke motivatie een thuisgevoel te creëren.

Uw vergaderingtraining of evenement in het centrum van de stad én midden in Nederland. Dat is al bijzonder op zich. Wacht tot u
en uw gasten het uitzicht vanuit La Vie zien… Of beter nog: tot u het beleeft! Want La Vie is een belevenis. Dat voelt u zodra u bij ons binnenstapt. Hier heeft u alles. Meer dan 50 zaaloplossingen, ruimte voor 300 la vie logogasten, smaakmakende catering én uiteraard hartverwarmende hospitality. En dat in hartje Utrecht, met een ruime parkeergarage en op loopafstand van Utrecht CS.

La Vie stelt zaalruimtes gratis beschikbaar voor bijeenkomsten van UCK.

Meer informatie over La Vie Meeting Center Utrecht.Sluiten