Activiteiten

Agenda

 1. Op 07-04-21:

  Een goed gesprek: van vastgelopen discussie naar dialoog

  Welkom bij deze thema-uitzending over het voeren van goede gesprekken. Hoe kom je vanuit een vastgelopen discussie weer met elkaar in dialoog?
  Met voorbeelden laten we zien hoe gesprekken faliekant mis kunnen gaan en hoe het anders kan. En natuurlijk komen daarbij ook de gouden tips op tafel. Na deze uitzending zit je gegarandeerd anders aan tafel of in Zoom!

 2. Op 22-03-21:

  UCK Online: Navigeren in een shitstorm

  Het juiste tegenwicht bieden aan nep nieuws, desinformatie en opruien vormt een grote uitdaging voor communicatie. Wat doe je als iemand moedwillig jouw berichtgeving kaapt om er een eigen punt mee te maken? En je daarmee terecht komt in een ware shitstorm? Hoe navigeer je daar goed doorheen?

 3. Op 25-02-21:

  Haal meer uit LinkedIn

  Wat doe jij met LinkedIn? Is het voor jou echt je digitale visitekaartje en post jij 2 tot 3 keer in de week relevante content? Of stof je alleen je profiel even af als je een nieuwe baan of opdracht zoekt? Het maakt eigenlijk niet uit. Want in beide gevallen kun jij nieuwe inspiratie halen uit de UCK-workshop van 25 februari. Meld je nu aan!

 4. Op 14-01-21:

  UCK Nieuwjaarsevent met Andries Tunru

  Op donderdag 14 januari 2021 vanaf 20.00 uur vieren wij graag met jou het UCK-nieuwjaarsevent 2021. We luiden het nieuwe communicatiejaar virtueel in met een bijzondere gast, namelijk de Utrechtse cabaretier Andries Tunru, ook bekend als koploper in het lopende klassement van De slimste mens. Hij neemt ons op humoristische wijze mee langs de bijzondere en memorabele momenten bij onze club van het afgelopen jaar. Zorg dat je erbij bent, want jij bepaalt mee waar zijn show over gaat! 

 5. Op 25-11-20:

  UCK Online: Hoe communiceer je met Generatie-Z?

  Do’s & don'ts voor het bereiken van jongeren
  Ruim 2 miljoen Nederlanders zijn tussen de 10 en 25 jaar, bijna 15% van de hele bevolking. Deze groep jongeren – Generatie-Z – heeft nooit een wereld zonder mobiele telefoons, internet of Google gekend. Het gebruik van social media is voor hen vanzelfsprekend.

 6. Op 08-10-20 in :

  Workshop "Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?" in de herhaling

  Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op donderdagavond 8 oktober organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor een ijzersterk persoonlijk merk is.

 7. Op 28-09-20 in :

  UCK Online 28/9: De Woordvoerder van de toekomst

  Veel mensen hebben het beeld dat je als woordvoerder één taak hebt, namelijk dat je je organisatie (positief) vertegenwoordigt richting de media, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor journalisten. Maar deze voorstelling van zaken lijkt achterhaald. De aandacht verschuift naar direct contact met stakeholders, het communicatief coachen van de medewerkers en het brengen van eigen verhalen voor zowel de traditionele als sociale media.

  Op 28 september ontvangen we tijdens een nieuwe live online show vier gasten die vanuit hun rol als woordvoerder bij diverse organisaties met ons hun ervaringen en uitdagingen delen.

 8. Op 08-09-20 in :

  Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?

  Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op dinsdagavond 8 september organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor  een ijzersterk persoonlijk merk is. 

Sluiten