Activiteiten

Agenda

 1. Op 13-02-19 in :

  De impact van mediaontwikkelingen op ons communicatievak

  De ontwikkelingen in het medialandschap gaan snel en dat heeft ook gevolgen voor journalistiek en daar onlosmakelijk aan verbonden: ook ons communicatievak. UCK-lid John Driedonks geeft ons in deze themabijeenkomst zijn visie. 

 2. Op 11-01-19 in :

  UCK Nieuwjaarsborrel 2019

  Op vrijdag 11 januari 2019 organiseren wij onze traditionele UCK-nieuwjaarsborrel. We luiden het nieuwe communicatiejaar in op een bijzondere locatie, namelijk in TivoliVredenburg in het centrum van Utrecht.

 3. Op 27-11-18 in :

  UCK Social Media Special #6: Hey Google! Hoe word ik Voice-ready?

  Het wordt hoog tijd voor een nieuwe UCK Social Media Special. Deze zesde editie is een Voice-special. Vier specialisten praten onder leiding van Maarten Hagg over de laatste ontwikkelingen en verwachtingen met Voice Assistants en welke impact het heeft voor ons vakgebied.

 4. Op 22-11-18:

  SEO en de strijd om de kijkcijfers op internet

  Donderdag 22 november a.s. kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen op SEO gebied met online marketing-expert Edwin Bron en met voorbeelden van The Feedback Company en Dotts. Heeft het nut om te investeren in SEO, of zijn er inmiddels betere manieren om jezelf op internet in de kijker te spelen?

 5. Op 10-10-18 in :

  Wanneer functioneer jij pas echt als strategisch communicatieadviseur?

  Wat moet je kunnen als strategisch communicatieadviseur? Welke ervaring is essentieel? Welke positie verreist en hoe vul je die rol in? Oud UCK-lid en doorgewinterd communicatieprofessional Karel Winkelaar schreef een sterk vernieuwde (inmiddels 3e) uitgave van zijn boek De Communicatieadviseur. Op woensdagavond 10 oktober is Karel te gast bij de UCK en bespreken we vier thema’s uit zijn boek.

 6. Op 02-10-18 in :

  Masterclass Waarderend onderzoeken (‘Appreciative inquiry’)

  Tijdens de masterclass op dinsdagavond 2 oktober 2018 laten we je graag kennismaken met ‘Waarderend onderzoeken’, ook wel ‘Appreciative Inquiry’ genoemd. Vanavond krijg je een introductie van Marieke van Bommel, communicatie specialist en ervaren in het werken met deze methode voor verandercommunicatie.

 7. Op 14-09-18 in :

  Lustrumfeest: Grenzeloos! - 45 jaar UCK

  UCK bestaat 45 jaar! Hoog tijd om dit met elkaar te vieren op vrijdag 14 september. We zijn met de lustrumcommissie druk bezig om een verrassend en inspirerend feest te organiseren rond het thema "Grenzeloze communicatie". Kom je ook? 

 8. Op 10-08-18 in :

  Zomerborrel - The Green House - 10 augustus 2018

  Ben jij hartje zomer nog in de regio? Wij ook! Speciaal voor jou organiseren we op vrijdag 10 augustus van 17.30-20.00 uur een 'thuisblijvers-UCK-zomerborrel'. Onder het genot van een (klein) hapje en een drankje ongedwongen bijpraten over het vak en alles wat daarbij komt kijken. Ook krijgen we een rondleiding door The Green House, het meest circulaire gebouw van Nederland.

Sluiten