Activiteiten

Agenda

 1. Op 25-11-20:

  UCK Online: Hoe communiceer je met Generatie-Z?

  Do’s & don'ts voor het bereiken van jongeren
  Ruim 2 miljoen Nederlanders zijn tussen de 10 en 25 jaar, bijna 15% van de hele bevolking. Deze groep jongeren – Generatie-Z – heeft nooit een wereld zonder mobiele telefoons, internet of Google gekend. Het gebruik van social media is voor hen vanzelfsprekend.

 2. Op 08-10-20 in :

  Workshop "Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?" in de herhaling

  Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op donderdagavond 8 oktober organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor een ijzersterk persoonlijk merk is.

 3. Op 28-09-20 in :

  UCK Online 28/9: De Woordvoerder van de toekomst

  Veel mensen hebben het beeld dat je als woordvoerder één taak hebt, namelijk dat je je organisatie (positief) vertegenwoordigt richting de media, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor journalisten. Maar deze voorstelling van zaken lijkt achterhaald. De aandacht verschuift naar direct contact met stakeholders, het communicatief coachen van de medewerkers en het brengen van eigen verhalen voor zowel de traditionele als sociale media.

  Op 28 september ontvangen we tijdens een nieuwe live online show vier gasten die vanuit hun rol als woordvoerder bij diverse organisaties met ons hun ervaringen en uitdagingen delen.

 4. Op 08-09-20 in :

  Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?

  Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op dinsdagavond 8 september organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor  een ijzersterk persoonlijk merk is. 

 5. Op 14-08-20 in :

  UCK Zomerborrel: samen het terras op!

  Even geen Zoom, even geen beeldscherm. Even wel een heerlijke middag met alle ruimte voor een goed gesprek op een groot terras in het groen. Wees welkom op de UCK Zomerborrel 2020, op vrijdag 14 augustus van 16.00 – 19.00 uur bij Antropia in Zeist!

 6. Op 28-07-20:

  Podcast #4: Wat is de kleur van jouw communicatie?

  Een flink deel van de Nederlandse bevolking is ‘van kleur’. Iedereen verdient het om gehoord, gezien en bereikt te worden. Kunnen we dat proces versnellen? En hoe dan? In de podcast van dinsdag 28 juli om 20.00 uur gaan we met twee gasten op zoek naar handvatten om van bewust onbekwaam, bewust bekwaam te worden.

 7. Op 21-07-20 in :

  Online UCK-programma: Het communicatievak op dit moment: steviger in positie of tijdelijk meer aandacht?

  In de live talkshow van UCK Online op dinsdag 21 juli (20.00-21.00 uur) gaat het over de positie van het communicatievak en de communicatieafdeling. In hoeverre hebben we positie gewonnen in tijden van corona? En hoe toekomstbestendig is dat?

 8. Op 23-06-20 in :

  UCK Online: De kracht van taal voor gedragsverandering

  In de volgende live talkshow van UCK Online op dinsdag 23 juni (20.00-21.00 uur) gaat het over de kracht van taal voor gedragsverandering. Je kunt vragen stellen via ons platform en na afloop drinken we graag online een borrel met je.

Sluiten