Activiteiten

Agenda

 1. Op 26-10-17:

  Masterclass Ontwerpen voor Gedragsverandering

  Op donderdag 26 oktober a.s. organiseren we een Masterclass over het Ontwerpen van Gedragsverandering olv. Reint Jan Renes waarin we met een casus uit gemeente Utrecht aan de slag gaan: 'Van het gas af!'  

 2. Op 04-10-17 in :

  Bedrijfsbezoek ministerie van Defensie

  LET OP: NIEUWE DATUM = 4 OKT

  Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter die grote poort bij de Kromhoutkazerne zit? Woensdag 4 oktober gaat de poort speciaal voor ons open! Hoofd Communicatie, Annelies Breedveld, vertelt over de strategische koers die zij met Defensie vaart. Tot wat heeft dit al geleid en hoe gaat ze verder?

 3. Op 28-09-17:

  Masterclass 'Van intentie naar effect'

  Gedragsverandering op papier lijkt zo eenvoudig, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Oorzaak is de kloof tussen intentie en effect. Communicatiestrategen Gerald Morssinkhof en Gonda Duivenvoorden ontwikkelden daarom een nieuwe kijk op effectieve communicatie. 

  Werk jij als communicatieprofessional op strategisch niveau en wil jij met dit nieuwe gedachtengoed aan de slag? Geef je dan op voor deze masterclass op 28 september.

 4. Op 26-09-17 in :

  Met de UCK naar de film (NFF): 'Get connected'

  Op dinsdag 26 september zijn we te gast bij het Nederlands Film Festival, in het festivalpaviljoen op de Neude in Utrecht.

  Samen bekijken we wat de kracht is van film en animatie, als jij in  je communicatie en marketing je doelgroep aan je wilt binden.

  (Foto: NFF/ Desirée Schippers)

 5. Op 08-09-17 in :

  UCK Nazomeren 2017: Echt waar..?

  Op vrijdag 8 september om 14.30 uur opent het Muntgebouw in Utrecht zijn deuren voor Nazomeren 2017. Samen gaan we op zoek naar de waarheid. Maar: wat is de waarheid eigenlijk..?

 6. Op 28-07-17 in :

  Zomerborrel - Metaal Kathedraal- 28 juli 2017

  Ben jij hartje zomer nog in de regio? Wij ook! Speciaal voor jou organiseren we op vrijdag 28 juli een 'thuisblijvers-uck-zomerborrel'.

 7. Op 08-06-17 in :

  Themabijeenkomst 'Hoe communiceer je over een taboedoorbrekend onderwerp?'

  Sinds 2007 stijgt in Nederland het aantal suïcides. Zelfmoord wordt omgeven door taboes, mythes en misverstanden. Hoe kun je deze met communicatie doorbreken? Anke Wammes en Jan Mokkestorm van 113 Zelfmoordpreventie vertellen over de relatie tussen communicatie, media en suïcide.

 8. Op 18-05-17:

  Op het station is meer te halen dan de trein!

  Diverse grote stations zijn recent stevig verbouwd en tijdens het bouwproces was er veel aandacht voor klantbeleving en communicatie. NS Stations neemt ons mee in de customer journey van reizigers en de invloed van communicatie op positieve beleving.Hoe kun je de stations framen als een plek waar meer te halen is dan de trein?

Sluiten