Activiteiten

Agenda

 1. Op 14-12-2022:

  Fotograferen met je smartphone

  Wegens succes herhaald: fotograferen met je smartphone! Op 14 december en 11 januari organiseren we voor de tweede keer de cursus waarin je in twee avonden alles uit je smartphone leert halen om hiermee professionele foto's te maken. Meld je nu aan! 

 2. Op 29-11-2022 in :

  Employer branding in de huidige krappe arbeidsmarkt

  Nieuwe medewerkers werven was vlak voor de coronacrisis al een uitdaging, zeker voor vakgebieden als het onderwijs en de zorg. Hoe zorg je dat de juiste medewerkers voor jouw organisatie kiezen? Employer branding lijkt het toverwoord… Iedereen wil en moét er iets mee. Het is een hot topic! In deze UCK-bijeenkomst op dinsdag 29 november kom je er meer over te weten.

 3. Op 10-11-2022 in :

  Communicatietrends 2022 - wat kunnen we ermee?

  Hoe staat het met de professionalisering en profilering van ons communicatievak? Welke trends beïnvloeden ons vak en de maatschappij? En hoe kunnen we deze trends toepassen in ons werk? Graag nodigen we je uit om op donderdagavond 10 november in gesprek te gaan met twee leden van het TrendTeam van beroepsorganisatie Logeion.

 4. Op 05-10-2022 in :

  'Oog voor de omgeving' - Masterclass Strategische omgevingscommunicatie: van analyse naar strategie

  Veel maatschappelijke opgaven lopen spaak door weerstand vanuit de omgeving. In de masterclass Strategische omgevingscommunicatie op woensdagavond 5 oktober a.s. laten Monique Broekhoff (ONSwitch) en Camiel Masselink (TenneT) je zien hoe je het omgevingsproces goed voorbereid in kunt gaan.

 5. Op 29-09-2022:

  Do 29/9: UCK Social Update - Metaverse en TikTok

  Zwerf je al rond in de nieuwe Metaverse-wereld? En is jouw organisatie al actief op TikTok? Na de UCK Social Update op 29 september aanstaande ben jij in ieder geval weer helemaal bijgepraat over de nieuwste digitale ontwikkelingen in ons vak. Meld je snel aan! 

 6. Op 01-09-2022 in :

  Zomerborrel bij Brouwerij de Leckere

  De traditionele zomerborrel vindt dit jaar plaats op donderdag 1 september. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding bij de Utrechtse brouwerij de Leckere met aansluitend een biertje en een hapje in het Werkspoorcafé de Leckere.

 7. Op 11-07-2022 in :

  De invloed van intimidatie en dreiging op ons communicatievak

  Wij worden als communicatieprofessionals bij de uitoefening van ons werk steeds vaker geconfronteerd met intimidatie en dreiging. Omdat dit invloed heeft op de kwaliteit van ons werk, mogen we dit niet laten gebeuren. Hoog tijd om de vinger aan de pols te houden en te inventariseren welke zichtbare en onzichtbare invloed intimidatie en dreiging hebben. En vooral hoe we ons daartegen kunnen wapenen.

 8. Op 28-06-2022 in :

  La Vuelta Holanda: hoe krijg je de stad mee met dit wielerspektakel?

  In augustus raast het wielerpeloton van La Vuelta als één van de grootste wielerevenementen ter wereld door de provincie Utrecht. In de aanloop naar dit ‘Fiesta Roja’ neemt de Utrechtse Communicatiekring je op dinsdagavond 28 juni mee in het communicatietraject van La Vuelta Holanda: Hoe ziet de communicatie-opdracht rondom La Vuelta eruit? Welke lessen kunnen we trekken uit de Tour de France die in 2015 Utrecht aandeed? En hoe krijg je de stad Utrecht mee en zorg je dat de wielerronde méér wordt dan alleen een kort spektakel?

Sluiten