Activiteiten

Agenda

 1. Op 30-03-17 in :

  Workshop LEGO Serious Play

  LEGO Serious Play is een methode om antwoorden te vinden voor complexe vraagstukken. Voorwaarde: 100% participatie van de deelnemers. Benieuwd hoe je een communicatiestrategie ontwikkelt met behulp van LEGO? Kom 30 maart naar de LEGO-proeverij. 

 2. Op 09-03-17:

  Voorbij Verbale Communicatie

  Reint Jan Renes en Sander Hermsen van het Lectoraat Crossmediale communicatie in het Publieke Domein van Hogeschool Utrecht nemen ons mee ‘Voorbij de verbale communicatie’. Met ook een klein uitstapje naar politieke communicatie. Wil jij ook meer weten over de laatste inzichten over communicatie en gedrag?

 3. Op 22-02-17 in :

  Wegens succes herhaald: workshop Virtual Reality

  Storytelling wordt storyliving. Met de komst van Virtual Reality heeft merkbeleving een nieuwe betekenis gekregen. Van informeren, communiceren en interacteren evolueert ons vak naar ervaren. Heb jij een idee van alle mogelijkheden?

 4. Op 16-02-17 in :

  UCK Social media Update #5: succesfactoren, valkuilen, tips en huidige trends

  Eens per anderhalf jaar organiseren we de UCK Social Media Update. In deze themabijeenkomst praten we je bij over de laatste trends en ontwikkelingen op social mediagebied. Op donderdag 16 februari aanstaande vanaf 19.30 uur schotelen we je opnieuw een aantrekkelijke aflevering voor. We zijn dan te gast in het Provinciehuis van Utrecht, waar de Statenzaal ons decor vormt.

 5. Op 20-01-17 in :

  Nieuwjaarsborrel 2017

  Vrijdag 20 januari opent de Utrechtse Communicatiekring 2017 met de nieuwjaarsbijeenkomst in Paushuize. Dit jaar geen burgemeesters of andere hoogwaardigheidsbekleders maar gewoon gezellig borrelen met live achtergrondmuziek. Reserveer de nieuwjaarsborrel in je agenda en meld je aan om samen met collega's te toasten op een spetterend nieuw communicatiejaar met de UCK!

 6. Op 15-12-16:

  Blunderend het jaar uit: wat was jouw grootste communicatieblunder?

  Op donderdag 15 december organiseren we een avond waarin we communicatieblunders eindelijk de aandacht geven die ze verdienen. Want we zijn allemaal heel goed in het vertellen van onze succesverhalen, maar iedereen maakt fouten. Laten we het daar eens samen over hebben!

 7. Op 29-11-16 in :

  Workshop Virtual Reality: storytelling wordt storyliving!

  Met de komst van Virtual Reality heeft merkbeleving een nieuwe betekenis gekregen. Van informeren, communiceren en interacteren evolueert ons vak naar ervaren. Heb jij een idee van alle mogelijkheden?

 8. Op 03-11-16 in :

  UCK Lightningtalks goes 20x20

  Al vele jaren een daverend succes en daarom organiseert de Utrechtse
  Communicatie Kring (UCK) ook nu weer Lightning Talks!

Sluiten