Over Workshop De kunst van een goede briefing

Workshop De kunst van een goede briefing

Ruis op de lijn?

Als communicatieprofessionals leggen we regelmatig opdrachten om iets te ontwikkelen bij externe partijen neer óf misschien ben jij wel de partij die de opdracht ontvangt? Ken je het gevoel dat een aanvraag niet het resultaat geeft wat je ervan verwacht? Hoe komt dit? Begrijpt de externe partij niet wat je bedoelt? Of werk jij zelf bij een bureau of als zzp’er en loop je er wel eens tegenaan dat de voorstellen vaak heen en weer gaan, omdat de aanvraag onduidelijk is?

Dan is deze workshop ‘De kunst van een goede briefing’ iets voor jou!

In deze workshop leer je meer over hoe je betere briefings maakt en bouwt aan een sterke relatie. Je gaat dit praktisch ervaren en met elkaar hierover in gesprek. Leuk ook om te horen hoe de andere kant (bureaus/klanten) hiermee omgaan.

Nanda Idink van De CommunicatieArchitect laat ons deze avond ervaren welke bottlenecks je zoal tegenkomt tijdens de samenwerking en hoe dit ruis veroorzaakt. Je gaat naar huis met ideale briefingselementen waarmee je jouw relatie met de opdrachtnemer en/of opdrachtgever versterkt.

Meld je nu aan voor deze workshop en leer hoe je meer uit een goede briefing kunt halen!

Over Nanda

Nanda Idink is specialist in marketingcommunicatie, gek op nieuwe ideeën en het samenbrengen van mens en merk. Na 20 jaar ervaring bij diverse reclamebureaus en grote internationale bedrijven startte ze De CommunicatieArchitect, waarmee ze zich richt op kleine bedrijven en starters die willen bouwen aan een sterk en menselijk merk. Ze geeft clinics en workshops bij bedrijven, waarbij ook de relatie tussen bureaus en marketeers aan bod komt, met als ultiem doel de onderlinge samenwerking efficiënter krijgen, maar ook beter, minder teleurstellend en écht creatiever.  

Programma
19:30 – 20:00 uur Inloop met koffie en thee
20.00 – 21.30 uur Workshop ‘De kunst van een goede briefing’
21.30 – 22.00 uur Napraten met een drankje

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats bij La Vie Meeting Center Utrecht, Sint Jacobsstraat 61, Utrecht. 
Ga naar locatie details en route

Aanmelden
Deelname is alleen mogelijk voor UCK-leden die vooraf zijn aangemeld. Aanmelden, zie blokje rechts, kan tot en met vrijdag 3 november 2023. Er is beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaats blokkeert voor andere geïnteresseerden. No-show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
Ben je (nog) geen lid van het UCK en wil je als introducé bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, stuur dan een e-mail met jouw verzoek naar  info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je weten of er ruimte voor je is. Leden van UCK gaan voor bij deelname. Vanzelfsprekend kun je ook lid worden van het UCK en je vervolgens als lid aanmelden voor deze bijeenkomst.

Sluiten