Over UCK Nieuwjaarsreceptie 2018

UCK Nieuwjaarsreceptie 2018

2018 belooft een mooi jaar te worden voor de grootste en leukste communicatiekring van Nederland. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de eerste activiteiten en we kijken uit naar het 45-jarig jubileumfeest in het najaar van 2018.

Inluiden nieuw jaar

Traditiegetrouw willen we samen met jou het nieuwe jaar inluiden tijdens de UCK nieuwjaarsreceptie op vrijdag 19 januari 2018. We hebben gekozen voor een andere locatie dan dat je de afgelopen jaren gewend was. Het Paushuize wordt ingeruild voor restaurant De Rechtbank Utrecht. De UCK nieuwjaarsreceptie vindt plaats in de sfeervolle benedenzaal aan de Korte Nieuwstraat 15 te Utrecht.

De nieuwjaarsborrel is alleen toegankelijk voor UCK-leden die vooraf  zijn aangemeld.

Het programma

16.30 uur  Aanvang
18.00 uur  Samen toasten op het nieuwe jaar
19.30 uur  Einde nieuwjaarsborrel

Sfeervol muzikaal collectief

Voor onze nieuwjaarsreceptie hebben we dit jaar het muzikale collectief Soul ’n Jazz Tree uitgenodigd.  Deze formatie bestaat uit drie alumni van het Utrechts conservatorium. Nanke van Loenen (zang), Niek Braun (drums) en Yerassimo Podaras (piano) zullen de warme klanken van jazz en soulklassiekers door de ruimte laten klinken. Het repertoire bestaat uit bekende artiesten als Norah Jones, Marvin Gay en Stevie Wonder. De muzikanten van Soul ’n Jazz Tree zullen met veel plezier hun eigen versie van deze klanken presenteren.

Hoe meld je je aan?

Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Er is maar beperkt plek, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden.

No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

De locatie en bereikbaarheid

De Rechtbank vind je op Korte Nieuwstraat 15 in Utrecht. Bekijk hier de routebeschrijving.
Coverfoto: Inge Pont

Deel deze bijeenkomst

Sluiten