Over Studiereis naar Antwerpen

Studiereis naar Antwerpen

Met de UCK op studiereis naar Antwerpen

In 2018 hebben we weer de nodige interessante bijeenkomsten voor je in petto. Waarvan een heel bijzondere:  een 2-daagse studiereis naar Antwerpen op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018.

We zijn dan te gast bij onze communicatiecollega’s van de PRA, de Antwerpse tegenhanger van de UCK. Onze Antwerpse collega’s, fier op hun mooie stad, hebben kosten noch moeite gespaard om speciaal voor ons bezoek een prachtig programma samen te stellen. Reken op een mooie mix aan cultuur en communicatie.

Op het programma staat onder andere:
- een ontvangst door Stad Antwerpen met een interactieve presentatie over het citymarketingbeleid van de stad.
- Een unieke en speciaal door de Antwerpse stadsgidsen voor de UCK samengestelde stadswandeling met als titel ‘Nederlandse sporen in Antwerpen’.
- Een avondvullende vakbijeenkomst (inclusief een heerlijk diner) samen met onze Antwerpse PRA-collega’s, waar deels serieus en deels op ludieke wijze de communicatie- en cultuurverschillen tussen Vlamingen en Nederlanders worden uitvergroot.
- Een kroegentocht onder leiding van de PRA-collega's.
- Een rondleiding in het onlangs geopende en iconisch Antwerpse Havenhuis met een interactieve presentatie over het communicatiebeleid van de haven van Antwerpen.

In het programma is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met onze Antwerpse collega’s. Daarnaast is er op zaterdagmiddag ook nog ruimte om enkele uren op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Daarna keren we samen weer terug naar Utrecht.

Zie ook: http://www.pr-antwerpen.be

Uit en thuis
De reis is geheel verzorgd met busvervoer van Utrecht naar Antwerpen en terug. We vertrekken op vrijdagochtend om 8.00 uur met een bus vanaf Utrecht CS en keren op zaterdag rond 18.00 uur met de bus weer terug in Utrecht. We overnachten in het moderne designhotel O Kathedral in het hartje van het oude stadscentrum van Antwerpen. Dit is op loopafstand van alle bezienswaardigheden, winkels en horeca.

Arrangement
In het hotel hebben we de beschikking over 20 2-persoonskamers (met gescheiden bedden) en 10 1-persoons kamers. Door deze constructie kunnen we deze culturele communicatiereis mogelijk maken voor 50 deelnemers. We vragen je om waar mogelijk een kamer te delen met een mede reisgenoot. Dat kun je vooraf met elkaar afstemmen. Als je deze reis niet wilt missen, kun je je ook al meteen aanmelden, dan stemmen wij dit nader met jou en andere deelnemers af.

Eigen bijdrage
Vooral door de inspanningen van de PRA kunnen je heel voordelig deelnemen aan deze culturele en communicatieve studiereis. De kosten voor de gehele reis (inclusief vervoer, hotel, ontbijt, lunch, diner en alle bijeenkomsten) bedragen €165,- (per persoon) als je een hotelkamer deelt (2-persoons kamer) / €195,- voor een 1-persoonskamer. Deelname aan de kroegentocht op vrijdagavond is op eigen initiatief en kosten.

Deze kosten betaal je na aanmelden via een automatische incasso.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 28 februari. Aanmelden is alleen mogelijk voor UCK-leden. Deze activiteit staat niet open voor introducees. Geef bij aanmelding aan (in het vak voor opmerkingen) of je bereid bent een hotelkamer te delen. En ook met wie, als je daarover onderling al afspraken hebt gemaakt.

Als er meer mensen geïnteresseerd zijn in deelname aan deze reis dan er plaatsen zijn, dan komen die op een reservelijst. Afmelden kan, maar ná 15 februari is terugbetaling van je bijdrage alleen nog mogelijk als een ander UCK-lid (van de reservelijst!) in jouw plaats kan deelnemen.

Namens de programmacommissie,

Koen van Tankeren, Marianne Kalkman en Mariska van Gelderen

Prijzen

Ticket Prijs
Bijdrage studiereis Antwerpen (2-persoons hotelkamer) € 165,00

Deel deze bijeenkomst

Sluiten