Utrechts 'Man man man, de podcast' wint Gouden Podcast-award

Man man man.jpgvrijdag 29 januari 2021

Op het Gouden RadioRing Gala 2020 heeft ‘Man man man, de podcast’ de Gouden Podcast gewonnen. De initiatiefnemers zijn de Utrechters Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. De Gouden Podcast is een publieksprijs die voor het eerst werd uitgereikt tijdens het Gouden RadioRing-Gala.

De podcast won al eerder twee online Radio Awards, een Marconi Online Award en eindigden ze op de tweede plaats bij de BNR Dutch Podcast Awards. ‘Man man man, de podcast’ kreeg ook – met dezelfde initiatiefnemers – een gelijknamige theatervoorstelling, twee eigen biertjes in samenwerking met bierbrouwer vandeStreek en een boek: ‘Man man man, het boek’.

Moderne man
Openhartige gesprekken over de mannelijkheid van de zogenoemde ‘moderne man’ vormen in alle producties het centrale thema.

Jan Willem Start Op
De Gouden RadioRing wordt jaarlijks georganiseerd door AvroTros. Jan-Willem Start Op is de grote winnaar geworden van de Gouden RadioRing, de prijs voor beste radioprogramma van 2020 volgens het Nederlandse publiek. Het middagprogramma van NPO Radio 2 liet respectievelijk Mattie & Marieke (Qmusic), Kinkstart (KINK), Arbeidsvitaminen (NPO Radio 5) en The Boom Room (Slam) achter zich.

Lees hier meer over alle winnaars en bekijk de uitreiking

Labels
Nieuws

« Terug

Lees overig nieuws

Twitter

Sluiten