Over UCK Kringuitje op vrijdag 8 september

UCK Kringuitje op vrijdag 8 september

Het jaarlijkse Kringuitje van de UCK vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september. Het programma bestaat uit een middag- en een avonddeel, waarbij kennismaken en netwerken met elkaar voorop staat. Uiteraard met een goeie borrel en een lekker avondmaal.
We bieden je een aantrekkelijk actief gedeelte dat dit jaar bestaat uit een workshop Persoonlijke Communicatie, afgewisseld met een ontspannen wandeling door een opmerkelijk natuurgebied aan de rand van onze stad.o.l.v. een boswachter.

De workshop wordt gegeven door trainers van The Lead, een bureau dat wereldwijd trainingen verzorgt op het gebied van persoonlijke communicatie en leiderschap. Overtuigingskracht, duidelijkheid en durf zijn daarbij voor The Lead belangrijke ingredi├źnten. Deelnemers gaan mee op een reis langs de verschillende facetten van personal impact. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je persoonlijke presentatie meer indruk maakt? Wat maakt nou het verschil tussen een monotoon praatje of een boeiende dialoog? Door eenvoudige oefeningen (lichaamshouding en stemgebruik bijvoorbeeld) leer je hoe je zelf aan authenticiteit kunt winnen. Of hoe je zelf ge├»nspireerd kunt raken en anderen weet te inspireren wanneer je in teamverband moet werken. Ook zullen de trainers laten zien dat de communicatiekracht van de groep wint door persoonlijke communicatiekracht. De workshop wordt gegeven door coaches die een achtergrond hebben in de opvoerende kunsten. (www.the-lead.nl).

Het bestuur gaat er wel vanuit dat introducees die voor een tweede keer komen, zich aanmelden als nieuw lid. Voor elke deelnemer aan het UCK Kringuitje geldt een eigen bijdrage van 25,- euro voor met name maaltijdkosten. Door je aan te melden, geef je toestemming voor eenmalige automatische incasso van dit bedrag! 
Programma:
14.00u ontvangst met koffie, thee en fris
14.30u start programma
18.00u netwerkborrel
19.00u Tapas dinerbuffet
21.30u einde

Locatie: Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht.

Met vriendelijke groet,
Namens de UCK-programmacommissie
Claudia Kuijpers en Koen van Tankeren

 

Deel deze bijeenkomst

Sluiten