Over UCK Zomerborrel

UCK Zomerborrel

Wegens het grote succes van vorig jaar, organiseren we ook deze zomer weer een zomerborrel. Ditmaal op donderdag 19 augustus van 17.30 – 21.00 uur in Restaurant Griftpark. Martin van Leeuwen van Koken met de Zaak verzorgt daarbij smaakvolle borrelhapjes, waarbij we uitgenodigd worden om die ook zelf mee te helpen maken. Dus ben je op 19 augustus niet op vakantie, meld je dan snel aan voor de zomerborrel!

Martin van Leeuwen
Voor Martin van Leeuwen (1964) bestaan er geen geheimen meer in de horeca: hij werkte er van jongste bediende tot chef-kok, en van partymanager tot cateraar. Hij leerde al snel dat horeca en communicatie niet zonder elkaar kunnen. Als zelfstandig communicatieadviseur neemt hij zijn brede ervaring mee om tijdens het koken de interactie en communicatie tot grote hoogte te brengen. ‘Daadkracht en humor zijn belangrijke ingrediënten om beter te leren samenwerken’.
Als team beter samenwerken en presteren doe je na de workshop ‘Koken met Belbin’ van Koken met de Zaak. Dat is koken met de focus op verschillende teamrollen en interactie.

Programma:
17.30 Ontvangst en start zomerborrel
18.00 Koken met de Zaak: zelf sushi en loempia’s maken; uitleg concept koken met Belbin (teamrollen van Belbin)
21.00 Einde zomerborrel

Locatie:
Restaurant Griftpark, Griftpark 1, Utrecht.

Aanmelden:
Er is toegang voor UCK-leden en introducés van UCK-leden. Meld je aan via onderstaande button!

Sluiten